Motocross Nyheder

65 kørere trænede hos Kolding Motocross Klub torsdag aften

Artikel foto: Sara Andersen

Der er sket mange nye ting i Kolding Motocross Klub, så vi måtte på besøg, nu de endelig kunne åbne i solskin, på en fed bane, der ikke er plaget af vand.

Kolding Motocross Klub er stadig en af de store klubber i Danmark, hvor de lige nu har omkring 170 medlemmer, men forventer at ramme omkring 200, når de kommer midt på sommeren. Der er sket en del nye ting på både Maxi og Micro banen, så det måtte vi ned og kigge nærmere på, nu de endelig havde en knastør bane, hvilket også lokkede mindst 65 kørere til, torsdag aften.

Micro banen er komplet igen

Den lille bane ved siden af klubhuset er endelig komplet igen, også med det nye kassehop, nede bagved, der gennem en længere periode, var en bunke jord. Nu er Micro banen i sin fulde længde, men der er også ved at blive lavet et nyt tællerhus område, som vi har hørt meget om.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Det nye kassehop på Lille bane
Artikel foto: Det nye tællerhus
Artikel foto: Platformen til det nye tællerhus

Det nye tællerhus, eller tidtagerhus, står klar til montering på hoppet, hvor man på billedet herover kan se, at der også er bygget en platform til det. Det ser måske ikke ud af meget, men huset vil række en halv meter ud på begge sider, og skulle efter planen stå godt stabilt, når det er på plads. Ting tager tid at lave, men alt det som vi hørte om tilbage i 2023, er nu ved at være klar, så når de siger at det kommer, så sker det også, og er ikke bare løs snak, og sådan skal det være.

Nyt banespor og hop

Det meget omtalte hop 10, ved siden af starten (kassehop) har vi været omkring tidligere, men nu er det blevet tunet, så hvis man ikke kan springe det, så kan man køre over det, uden en masse spor på toppen. Når man kommer over målhoppet (bagved starten, eller over tunnelen) så er banesporet herefter blevet ændret en del, med flere sving.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Nyt banespor i Kolding
Artikel foto: Nyt banespor i Kolding

Der mangler lidt hegn og noget ved rep-zonen, men alt er synet og godkendt. Det fungerer rigtigt godt, men bliver naturligvis bedre med tiden, i og med, der kommer nogle spor i svingene, der gør det hele noget lettere at komme rundt, for også dette stykke er glat.

Blæsende, støvet og varmt

Det var en super fed aften at være tilbage i Kolding Motocross Klub, for der var masser af sol, varme, også så blæste det en del, som flyttede godt rundt på støvet. Selvom det støvede, så var der ikke så man ikke kunne se de andre kørere foran sig, men til den næste træning på lørdag, så skal der altså vandes, for ellers kan det rende hen og blive et problem. Det er noget underligt at tænke på, at de har været underdrejet så længe netop grundet vand, og nu skal de altså selv til at hælde noget på.

Mange kendte ansigter

Der var omkring 45 af klubbens egne kørere denne torsdag, og 20 udefra (mindst), og her kendte vi en stor del af dem, men der var også et par nye ansigter, så det var fedt. Vi har lavet lidt materiale derfra, så kan du se hvem vi har mødt på de kanter.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1

Video 2

Video 3

God fornøjelse.

Back to top button
Crossbladet.dk