MX Blog

Når man ser at der står MX Blog, så kan det faktisk betyde mange ting, og dette guider crossbladet dig lige igennem, så du fremover ikke kommer i tvivl. Hvis man ser en side der hedder MX Blog, så kan det blandt andet være en personlig blog omkring MX eller Motocross, hvilket er det samme, bare beskrevet på to forskellige måder. Det behøver ikke at være en personlig blog, det kan også været en kombination af en personlig blog, og et nyhedsmedie, dog hvor der skrives i jeg-form, eller sådan bør det være, men nogle tager fejl, og skriver noget helt andet.

Blog om MX / Motocross

Hvis siden indledes med overskriften blog, så bør det være en længere artikel, på over 500 ord, kombineret med billeder, eller video. Mange forveksler dog dette, og skriver blog i overskriften, men udgiver egentlig en artikel, eller et interview, for en blog, er noget helt andet. Laver man en blog om MX, så er det en forklaring omkring emnet, sporten, eller fra et event, der er aktivt lige nu og her. Det kan være forvirrende og er en jungle at finde rundt i, men der er en mening med det hele, og normalt så gør de mennesker, det i den bedste mening, selvom det nogle gange betyder noget helt andet, end hvad det er. Crossbladet eller andre medier, kan også forveksles med ordet blog, men som regel, så ved dem der siger det, ikke bedre, og det er der slet ikke noget forkert i. Dem der laver siderne, kan dog have en anden opfattelse af det, og kan nogle gange, bruge meget tid på at forklare det.

Nyhedsmedie, Blog eller interesse

Crossbladet.dk

Crossbladet kan også forveksles med en Blog

Når man snakker med kørerne ude i landet, så kan man også høre, at nogle af de unge mennesker, forveksler crossbladet.dk med en blog, selvom det er et nyhedsmedie. Det er ikke noget vi har hørt ofte, og er heller ikke noget, som vi retter på, for der findes jo mange forskellige måder at forstå, tingene på. Crossbladet har en blog, men det er en MX Live Blog, som kan opleves i real time, hvor man ikke behøver at sidde og opdatere siden. Det betyder, at når du sidder sammen med vennerne, og vil følge med i et bestemt emne, hvor der blogges fra, så kan man tilgå siden, og se de mange opdateringer, der kommer på siden. Det hele kører automatisk, endda med en høj lyd, så hvis man går og lavet noget andet, mellem opdateringerne, så kan man høre, når der kommer nyt i live bloggen, hos crossbladet.dk – Det er smart, og helt gratis for læseren, her på siden.

Blog om MX eller Motocross

Selvom det kan være uoverskueligt, så er der en mening med det hele. Uanset hvad, så håber vi at denne beskrivelse, gjorde dig lidt klogere på emnet, og at du fortsat vil læse vores motocross nyheder, fra de mange baner, løb, og forhandlere, som vi besøger i Danmark.