Tip os

Send dit Tip til crossbladet.dk

Har du en god historie, eller et emne som vi skal kigge på, eller bare en god nyhed, som du syntes passer ind til crossbladet.dk – Det kan også være ris eller ros, gode ideer, til alt der kan klemmes ind i en mail. Så er du velkommen til at kontakte os, og det kan du gennem vores e-mail, som du finder lidt længere nede. Hvis du har en god historie, der kræver et artikel billede, som vi ikke har, så vil vi gerne have det så stort som muligt, og det skal være et privat foto, ikke et du bare har googlet dig frem til. Vi holder os på den rette side af loven, også med ophavsretten, så det er vigtigt, at du ikke finder noget tilfældigt, eller noget, som en anden fotograf har taget, for dette vil blive afvist med det samme, her på redaktionen.

Vandrette billeder

Herunder kan du se størrelsen på vores egne billeder, og dem der tilsendes, bliver tilpasset i samme størrelse, så de passer ind i vores artikler.

Reklame, Klister, Crossbladet.dk, sosracingparts.dk, Det rullende Kontor, MX Nyheder, MX, Motocross, Motocross Nyheder
Artikel foto: Det rullende kontor, crossbladet.dk

Samtykke

Når du sender en mail til crossbladet.dk giver du samtidigt samtykke til at vi må bruge dit billede, og evt tekst, til en artikel.

Kontakt Crossbladet.dk

kontakt@crossbladet.dk

Husk ikke at proppe alt for mange billeder i en mail, så kan den ikke sendes.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Back to top button
Crossbladet.dk