MX Nyheder

Crossbladet.dk leverer MX Nyheder fra alle de Danske motocross baner, hvor vi kommer på besøg, uanset om det er til træningsdage, eller løb. Vi besøger de forskellige klubber og foreninger, og kommer helt ud i krogene, hvor vi tager mange billeder, og skriver en håndfuld artikler. På denne måde får vi spredt budskabet ud til andre kørere, eller dem som gerne vil se nærmere på denne action prægede sport.

MX eller Motocross

Det er præcis det samme, uanset om du finder frem til noget der hedder MX, eller Motocross, for MX, er blot en forkortelse af Motocross, hvilket mange har taget til sig. Dem af den lidt ældre skole, holder dog fortsat fast i motocross, for det er lettere at forklare, hvad man laver, end bare sig MX, som ikke nær så mange kan forstå. Det er dog blevet nyere tider, så det er formentlig mest ungdommen, som kan sætte sig ind i hvad MX Nyheder egentlig er, og hvis de er i tvivl, så kan man nævne Motocross Nyheder. Crossbladet.dk har MX Nyheder online, og her kan du læse om alt fra sportens verden, hvor der naturligvis er mest aktivitet i sommertiden, hvor banerne er åbne både i hverdagene, og i weekenderne.

MX & Motocross Nyheder

Herunder kan du se en smagsprøve på de seneste MX Nyheder, hos crossbladet.dk

MX Nyheder

Crossbladet.dk har MX Nyheder

Som du nok allerede har lagt mærke til, så har crossbladet.dk mange MX Nyheder tilgængelig, og det er endda uden en betalingsmur, hvilket betyder, at du kvit og frit, kan læse alle vores artikler der er online. Crossbladet forsøger, så vidt muligt, at komme helt ind under huden, på denne sport.

KOM TIL FORSIDEN OG SE ALLE MX NYHEDERNE