Annoncering

Crossbladet.dk, Crossbladet, MX, Motocross, Quad, Pitbike, Enduro, Motocross Nyheder

Hos Crossbladet.dk er det muligt at købe annoncering, hvor du bliver vist på siden, samt på de tilknyttede sociale medier, og vores ambassadør område. Priserne er plus moms, og der sendes en faktura, på den annoncering, man vælger at købe. Vi bruger to forskellige størrelser bannere på siden, og annoncør laver selv materiale. Har man ikke en grafiker tilknyttet virksomheden, så kan SOS Racing Parts klare opgaven.

Nederst på denne side, der kan du se de to størrelser som vi bruger på siden.

Annonce mulighederne

En sæson reklame er kørerende til udgangen af sæson, hvert år (sidst i oktober)

Alle annoncører får annonce artikler i tilhørende kategori, der fremhæves på siden.

Hel sæson reklameperioden er 1. Januar til 31. december, i hvert kalenderår (m.m andre aftaler er lavet)

Køber man hel sæson annoncering, får man også sin reklame med på vores campingvogn U.B

Alle priser er plus moms, og der fremsendes faktura ved opstart af annoncering

Som annoncør får man klart mest ud af at være med en hel sæson af gangen, da man også bliver synlig på banerne, når vi kører rundt og skriver artikler. Udover det, så vil ens artikler også have en stor værdi for annoncør, for selvom man ikke fornyer aftalen året efter, så vil artiklerne fortsat være online. Vi er naturligvis åbne for forslag til et muligt samarbejde, der kan hjælpe vores ambassadører, så de kan få en fed oplevelse, uanset om de er nybegyndere eller gode. Her er alle velkommen, og alle er lige.

Annoncører støtter også ambassadørerne

Halvdelen af annonceindtægterne går til vores ambassadør område, hvor børn, unge eller voksne, kan blive en del af noget større, uden at være på et team. Her vil vi bruge pengene til at lave konkurrencer, foredrag, oplevelser, og træninger, hvor annoncør skiftevis er fremhævet som sponsor af eventet. På denne måde kommer man bredt ud på alle vores platforme.

Priserne

Du kan booke et møde med crossbladet.dk og høre nærmere om pakkerne, og hvordan du og din forretning passer bedst ind på siden.

Firma information

Det kan du se på siden Om Crossbladet.dk

Trafik statistikker på Crossbladet.dk

Vi har ikke noget at skjule, når vi fortæller, at der arbejdes hårdt på at få Dansk trafik her på crossbladet.dk hvilket er både vores, og annoncørens interesse, da dette er et Dansk nyhedsmedie. Trafikken ændrer sig naturligt i takt med indhold, og hvad der søges på, i de forskellige søgemaskiner, hvilket også er noget vi gør meget ud af, så man finder frem til os, og vores annoncører. Herunder kan du se lidt statistikker vi henter gennem Google Analytics (GA4), der har været på siden, fra vi åbnede. Disse statistikker skiftes hvert kvartal, på denne side, så man kan se, at vi har unikke og “rigtige” mennesker på besøg, hos crossbladet.dk – Senest opdateret 12-4-2024

Trafik hos Crossbladet – Unikke besøgende 90. dage (K=tusind)

Unik Søgetrafik 90. dage (K=tusind)

(Statistikkerne herover er sat op mod, den foregående periode på 90. dage)

Disse størrelser bruger vi til reklamerne

 

Back to top button
Crossbladet.dk