Forum

Motocross Forum

Hvis Crossbladet.dk havde åbnet siden tilbage i 90´erne, så ville du med garanti kunne se et aktivt forum, her på siden, men sådan er det slet ikke mere. Det har længe været super populært, at have et forum på sin hjemmeside, hvor man kunne oprette en bruger, og logge ind på siden, og den vej sikre brugerens email, og den vej, minde om ens mange aktiviteter. Men i takt med at Facebook blev større og større, så begyndte de mange fora at dø ud, og dødsstødet kom med den nye persondata lovgivning, hvor rigtigt mange begyndte at sidde og hive sig selv i håret, hvis der var noget tilbage. Loven i sig selv er vigtig, men alt det som man skulle tilføje, bare for at have et aktivt motocross forum, kunne slet ikke betale sig, og der var nemmere løsninger.

Forum med Motocross er ændret til Facebook sider

Der er slet ikke nogen tvivl om, hvad der er lettest, og det er Facebook sider, eller Facebook grupper, for her kan man blot udfylde en formular, de allerede har lavet, og så kan man godkende, tingene som man ellers selv skulle sidde med, og oprette det online. Det er næsten blevet alt for let, og det er jo også her at alle mennesker, på hele kloden samles, men man skal slet ikke tage fejl af hjemmesider, og søgemaskiner, men det er en helt anden snak.

Crossbladet er dit Motocross Forum

Her kan du læse en masse artikler om motocross, men dette forum, tilbyder dig ikke samtaler, på selve hjemmesiden, men du kan kommentere vores indlæg, på de sociale medier. Når vi har skrevet en artikel, så poster vi dem som regel også på vores Facebook side, og her kan man så tage en offentlig debat, præcis som et motocross forum, og så er det endda med en bruger, du allerede har lavet.

MX Forum

Selvom Facebook eller Meta, som det nu hedder, skulle lukke en dag, hvilket er tvivlsomt, så er vi helt sikre på, at der ikke vil komme nogle MX Forum, eller Motocross Forum tilbage, på nogle hjemmesider i Danmark. Det er super tidskrævende at have et MX Forum på sin hjemmeside, og man skal næsten have en ansat, til at overvåge sit Forum 24/7, for der opstår hurtigt, ophedede debatter, som ikke er under kontrol, eller så er det utilfredse mennesker, der skal ytre sig, på en knap så pæn måde. Hermed er Facebook, så langt lettere, for her bruger man også deres regler, og man kan nemt, ene mand, holde styr på det hele.

Back to top button
Crossbladet.dk