Motocross Nyheder

Crossbladet.dk vil ikke skrive 10 til 20 daglige motocross nyheder, for det er slet ikke vores mission, og slet ikke det første år, som siden er online. Vi vil skrive motocross nyhederne der kommer til os, samt tage en masse billeder, når vi kommer til kaffe på de forskellige baner, og her er det vigtigste for os, specielt det første år, at besøge så mange baner, som muligt. Vi kommer formentlig ikke igennem alle motocross banerne, på en sommer, men så mange som muligt, og så kommer der naturligvis også et par motocross løb, som vi har sat os for, at besøge, og skrive lidt om.

Vi har nogle favorit baner fra de unge dage, som vi vil ud og besøge, og se om de også har vendt det hele på hovedet, men der gør det bare endnu mere interessant. Der nogle motocross baner som kørerne snakker meget om, og som man “skal” opleve, og det vil vi naturligvis ikke afsløre, før vi har besøgt dem, ellers er det jo slet ikke spændende, men alt dette og meget mere, kan du læse om.

Artikler, interview og cross nyheder

Vi har lavet lange lister, med planer, og ideer til crossbladet.dk, så det ikke kun kommer til at handle om motocross banerne, som vi besøger. Der er mange ting, der skal indhentes, efter at have været væk i mindst 30år, så vi får kigget på nogle af de personer, fra dengang, hvor mange af dem, selv har børn der kører, den dag i dag, og nogle af dem er allerede fine talenter, som nok skal blive til noget interessant. Vi vil snakke både med de unge mennesker, og deres forældre, og lave diverse artikler og interview, ud fra dette, og vi glæder os meget til at komme ud og snuse til det hele igen.

Motocross Nyhederne

MX Udstyr

Grøn omstilling

MX Nyhederne

Vi holder naturligvis fast i, at det stadigvæk hedder motocross, og dermed også motocross nyheder, men vi er bestemt ikke for fine, ikke til at skrive MX Nyheder. MX er noget vi skal vænne os til, for både forhandlere, sider, og ikke mindst forskellige klasser, hedder den dag i dag, MX. Rom blev ikke bygget på en dag (surprise), ej dette medie, og ejeren af crossbladet, er ikke 25 længere (kun af sind), men vi er meget lærenemme.

Motocross Artikler

Den mest fremtrædende kategori på crossbladet.dk er Motocross Nyheder, men det er i begyndelsen, for der er planer om langt flere, med motocross artikler, fra landets foreninger. Der sker jo rigtigt mange ting, den dag i dag, hvor det er meget mere end motocross, samlet et sted, i nogle af klubberne, og det skal vi lige have helt styr på, og kan eventuelt på sigt, tilpasse de mange kategorier på siden.

MX Udstyr

Når man enten er godt i gang med sporten, eller gerne vil starte op, så skal man også finde sig maskiner og udstyr. Vi besøger forhandlere i Danmark, og skriver en artikel om dem, som du så kan læse om her på crossbladet. Du kan finde artiklerne i kategorien MX Udstyr på dette medie.

Motocross nyheder og Interview

Vi arbejder benhårdt på at få nogle aftaler hjem, så vi kan få lavet både portrætter og interview med personer i eller omkring miljøet, enten som kører, mekanikker eller forhandler, i motocross verdenen. Alt dette skal jo placeres de helt rigtige steder på siden, så der kommer et let overblik. Du skal blot læne dig tilbage og følge med i vores motocross nyheder her hos crossbladet.dk så skal vi nok sørge for underholdningen.