DMU & DMCU

Dansk Motor Union – DMU

DMU er klart den største spiller på banen, og er herfra DMCU er en udspringer, men DMU er meget mere end bare motocross. DMU har også langt flere, og større løb, samt titler man kan vinde, hvor kørerne er delt op i mange forskellige rækker og klasser, hvor det ikke kun er toppen af poppen, der kører mod hinanden. Herunder kan du se en liste med hvad, DMU har under sig, samt et link til deres side, med rette information.

DMU Motocross Baner

Der er så mange flere DMU Baner i Danmark, at vi henvist til oversigten hos DMU, hvor man kan få overblikket. Vi vil måske selv på sigt, lave vores egen oversigt, i takt med at vi besøger banerne. Se DMU Banerne her

Dansk Moto Cross Union – DMCU

DMCU også kendt som Dansk Moto Cross Union, eller som “Unionen” er en udspringer fra DMU, hvor de lavede deres egen Moto Cross Union, eller forening for sporten. De har lavet deres eget regelsæt, men der er kommer mange ændringer gennem tiden, hvor kørere fra begge (DMU/DMCU) kan køre på hinandens baner, enten mod betaling, og eller med gyldige licenser. Unionens medlemskreds består af klubber, med aktive motocross kørere, og klubberne står selv for at lave løb, og udbredelse af sporten i klubberne.

DMCU Motocross Baner

Dansk Moto Cross Union har deres egne baner tilknyttet, og de findes spredt over hele Danmark, og dem har crossbladet.dk listet op herunder, samt et link til DMCU, hvor du kan se meget mere om dem. Du skal huske at der er forskellige regler, hvis du besøger dem som DMU Kører, så læs lige dem igennem, inden du starter, eller vil de med sikkerhed, hjælpe dig godt på vej, hvis du møder op en dag der trænes på deres baner.

Hvor man kan læse mere om DMCU klubberne

Hvis ikke du fandt frem til dem på Google, så kan du besøge siden dmcu.dk som Dansk Moto Cross Unions hjemmeside, og her finder du alt den information, som du (formentlig skal bruge). Mangler du andet information, end hvad der står på unionens side, eller på klubbernes sider, som de også linker til, så kan du naturligvis kontakt unionen, og stille spørgsmålet, og vi er sikre på, at de kan hjælpe dig videre.


Back to top button
Crossbladet.dk