Motocross Klubber

Hvor kan man køre Motocross

Der er mange baner i Danmark, hvor man kan køre motocross, og her kan man blandt andet kigge på siden vi har lavet der hedder DMU & DMCU hvor deres baner er listet. Men DMU har også en side, hvor de har lavet et kort, hvor man kan finde klubberne, hvor mange er gået væk fra at have en hjemmeside, og flyttet til Facebook, hvor det formentlig er for at gøre udgifterne mindre. Ved vores gennemgang af klubberne på kortet, så ramte vi mange “døde” sider, så dem kan vi ikke lige få listet op, her på siden, indtil vi har haft fingeren på pulsen, og set om de eksisterer den dag i dag (+2023), men det kommer i takt med vores besøg, hos dem.

Crossbladet besøger klubberne

Vi besøger også klubberne, og skriver artikler om stederne, som vi besøger. Når vi har været på besøg hos Danske motocross baner, så skriver vi artikler om dem, og listen bliver naturligvis større i takt med tiden. Her kan du måske få en ide om, hvor du skal søge hen, hvis du vil se sporten.

Spørg andre kørere

Hvis du har hjemme på en bestemt bane, hvilket mange normalt har, så kan man altid snakke med andre motocross kørere, og den vej, finde nye og spændende baner. Der er ikke to baner, der er ens, og det er altid super spændende at opleve nyt, som giver nye udfordringer, hvilket også er med til at udvikle dig, som kører. Der er altid god hjælp at hente i klubberne, hvor medlemmer, altid er flinke til at hjælpe.


Back to top button
Crossbladet.dk