Kids Cup

DMU Yamaha Kids Cup

Motocross for de mindste, er noget specielt, men DMU Yamaha Kids Cup, er en motocross serie, for de små, og det er meget populært i Danmark. Der siges at være en helt speciel stemning, når de serier afvikles på landets motocross baner, og rigtigt mange forældre savner at være en del af det, når deres børn bliver for store, til at deltage. Crossbladet er med til serien hos Børkop Motor Sport i 2023, og dette er vores første gang, hvilket vi glæder os meget til at opleve. Det er naturligvis noget du kommer til at læse mere om, i vores motocross nyheder, og ikke mindst fremover kan vende tilbage til, specielt i vores MX Billeder, som er oprettede billede album på vores tilknyttede facebook side.

Tidligere vindere af DMU Yamaha Kids Cup

2017 – Motorcykel Clubben Svendborg

2018 – Motorcykel Clubben Svendborg

2019 – Motorcykel Clubben Svendborg

2020 – Melby Micro Cross Klub

2021 – Melby Micro Cross Klub (Øst) Vinder fra Vest ? / Delt op pga Covid-19

2022 – Melby Micro Cross Klub

2023 – Broby Motocross Klub

2024?

Hvornår startede MX Kids Cup

Crossbladet har søgt en del efter denne information, og har ikke kunne finde ud af, hvornår Kids Cup, blev kørt første gang i Danmark, men det er naturligvis noget vi kigger nærmere på, og får denne side opdateret. Vi har heller ikke kunne finde et klart overblik hos DMU Sport, med tidligere vindere af denne serie. Der er rigtigt mange ting, som er svære at søge sig frem til, og det er en af mange grunde til, at crossbladet.dk er kommet online, så vi kan få denne information sikret.

Motocross Live Stream

Der er blandt andet blevet annonceret motocross live stream, fra DMU Yamaha Kids Cup udgaven, der skal afvikles hos Børkop Motor Sport, og lavet tilbud til flere af deres kommende afdelinger. Crossbladet har selv rejst rundt i Europa og lavet live stream, med vores virksomhed, og ved hvor dyrt, samt krævende dette kan være, og det er bestemt ikke billigt, eller begynde med på et hobbyplan. Alt er naturligvis relativt, og man kan lave meget, specielt i nyere tid, hvor der hele tiden udvikles nye metoder. Vi ser frem til at opleve det annoncerede motocross live stream, fra DMU Yamaha Kids Cup, og det kan vi på allertætteste hold, for vi er jo selv til stede, når det skal sendes live, første gang.


 

Back to top button
Crossbladet.dk