SOS Racingparts

– REKLAME –

Crossbladet.dk kan i samarbejde med SOS Racingparts i Silkeborg, tilbyde alle vores læsere 15% Rabat, med vores kode, på varer i deres online shop. Koden finder du lidt længere nede på siden, i forbindelse med en kort forklaring om, hvordan du kan benytte dig af dette unikke tilbud. Crossbladet vil også begynde at lave løbende produktforklaringer, fra SOS Racingparts, så du kan se alt det spændende, som de har at tilbyde, både i deres online shop, men også fysisk i butikken, hvor der altid er kaffe på kanden. Disse produktforklaringer vil du kunne finde fremhævet flere steder, her hos crossbladet, så du ikke overser de mange gode tilbud, som man kan hente hos SOS Racingparts.

Handel online hos SOS Racingparts

Vores læsere her hos crossbladet.dk kan benytte sig af koden CB15 og få 15% rabat, på varer der er i online shoppen, hos SOS Racingparts. Du kan ikke bruge koden til allerede nedsatte varer, eller varer der er igangværende kampagner på. Skulle dette være ændret, vil det fremstå klart og tydeligt, og hvis du fortsat er i tvivl, er du naturligvis velkommen til at kontakte SOS Racingparts.

Halvdelen kommer tilbage til læserne

Halvdelen af det, som crossbladet.dk tjener ved denne aftale går til driften af siden, og den anden halvdel, den kommer direkte tilbage til vores læsere. Vi vil have konkurrencer, gavekort, og nogle gange noget lir med ud på banerne vi besøger, som er vores måde, at sige tak for opbakningen.

Se også: Læs vores artikel om SOS Racingparts i Silkeborg, der kan lave alt det lir man drømmer om