MX Nyt

Crossbladet.dk er i hele 2023 i en form for opstarts mode, hvor vi er ude og snuse til lidt af det hele, indenfor motocross, og dens mange slægtninge. Vi prøver hele tiden at holde vores mx nyt så bredt som muligt, og få mere end bare motocross med i vores mange artikler, og det kan blandt andet være Quad, Enduro, Pitbike osv. På denne måde kan vi skabe en fornuftig bredde på artiklerne, og hvis de ikke lige passer ind i en kategori, så kan de bruges i vores meget populære serier som vi her på siden kalder for portræt, og dette er blevet taget rigtigt godt i mod.

Nyt om MX

Det er utroligt vigtigt at få en masse mx nyt online, for omtale, giver omtale, der er med til at skabe fokus på denne super fede sportsgren, der kan noget helt specielt. Vores første sæson, har givet mulighed for at snakke med rigtigt mange mennesker, og høre om deres hverdag, og hvilket sportsgrene de har været en del af tidligere, inden de endte hos motocross. De er allesammen enige om, at motocross kan noget andet, og endda måske mere, end mange andre sportsgrene, hvor flere ser hinanden som konkurrenter, fremfor ligesindede, der bare gerne vil have så mange, som muligt afsted ved bommen. Crossbladet formidler MX Nyt, gennem vores artikler, og når vi rammer 2024, så bliver der skruet en tand op for det hele, for så har vi fundet den helt rigtige hylde, hvor vi hører hjemme.

Artikler med MX Nyt

Mere eller mindre dagligt, kan du se artikler med MX Nyt, som ovenstående på denne side, og nogle dage, der kan du også rende ind i flere artikler. Vi prøver så vidt muligt at skabe nyt indhold, så ofte som muligt, men vil hellere lave en større, eller længere artikel, fremfor 10 små, hver eneste dag.

MX Nyt fra Motocross Banerne

Crossbladet.dk kommer naturligvis ud på de mange motocross baner i Danmark, for det er her vi kan møde de mange kørere, og finde frem til alle de spændende historier der findes. Vi er enormt glade for at komme ud og sige hej, og bliver virkelig taget godt i mod, hvilket også styrker vores arbejde med sporten. Vi besøger klubberne, på mange forskellige måder, og det kan være til helt normale træningsdage, klubmesterskaber, eller annoncerede løb, eller endda også nogle af de mange team træninger. Der er ikke to dage, der er ens, og dette giver os inspiration til vores bud på mx nyt.

MX Nyt gennem billeder

Billeder siger ofte, mere end ord, og det kan vi til dels give ret i, men et godt billede, med en tilhørende tekst, kan altså også noget. Crossbladet tager rigtigt mange MX Billeder, og dem kan man finde på de sociale medier, hvor vi dog samler dem alle, i nogle album, på den tilknyttede Facebook side.