MX Live Blog

Crossbladet har en Live Blog tilgængelig, som vi bruger i andre sammenhænge, og arbejder på, at få dette med på dette nyhedsmedie. Det er en proces, som skal tænkes grundigt igennem, for der skal jo gerne komme det bedste resultat ud af dette, når vi først starter op med det. Der er virkelig mange spændende muligheder med en Live Blog, for når man tilgår siden hos Crossbladet, så skal man blot læne sig tilbage, og nyde det. Vi har en real time live blog, der betyder, at når man først er på siden, med emnet, så skal man ikke gøre mere, for live bloggen opdaterer sig selv, endda med en lyd, hvis man lige er ude og hente en kop kaffe. Man kan endda også vælge at selve bloggen, selv skal oplæse indholdet, hvis man har brug for det.

Live Blog med Motocross

Denne Live Blog, kan bruges i forskellige sammenhænge med motocross, som enten kan være fra et helt almindeligt løb, men også fra større events, som strækker sig over flere dage. Når vores MX Live Blog annonceres, så vil det fremstå klart og tydeligt, noget tid forinden, så man kan få skrevet det i kalenderen, når det bliver aktuelt her hos Crossbladet.dk – Om vi tager det i brug, det første år, hvor crossbladet er online, det ved vi endnu ikke, men den er klar, hvis muligheden opstår, og vi føler os rustet til det.

Live Blog annonceres overalt

Crossbladet er opbygget, så vi kan annoncere en eventuel MX Live Blog, overalt på siden, og så skal man være dygtig, hvis man kan undgå at se den. Vi vil naturligvis planlægge sådan en Live Blog i god tid, så man kan tilgå den på dagen, hvor den starter op. Denne Live Blog, kan man også se på alle mobile enheder, og tablets, hvilket gør det hele meget nemmere, for rigtigt mange er på farten, når sådan en følges. Man kan også kombinere det med andre nyheder på siden, eller måske med Live Stream på samme tid.

Back to top button
Crossbladet.dk