Bliv del af noget større, med mange fordele, uden af være på et Team - Se hvordan her

OM

OM Crossbladet.dk

Dette nyhedsmedie handler om alt indenfor motocross, og måske også dens slægtninge, som crossbladet.dk støver op på landets baner. Vi kommer ud og hilser på kørerne, samt klubberne, og tager gerne en masse støv med hjem, for at lave en god artikel om denne herlige sportsgren. Vi har så vidt muligt samlet den information, man skal bruge, når man kører motocross, eller gerne vil starte med det, et sted. Alt det som crossbladet.dk ikke har på siden, det bygger vi på, med tiden, for jo mere information, jo bedre. Crossbladet.dk så dagens lys, og kom online 8. Marts 2023.

Crossbladet.dk fortæller historier fra fortrinsvis de Danske klubber, som vi gerne besøger, og ellers en masse information om sporten, samlet et sted. Vi har en baggrund i sporten, der går mange år tilbage (mindst 30år), men det har atter fanget vores nysgerrighed, og vil indhente det tabte.

Vi (1.person flertal)

Crossbladet.dk ejes og drives af en person, men de fleste tekster er i vi-form, da det ikke er en personlig blog (jeg-form). Hvis jeg har en personlig mening, vil dette fremstå klart og tydeligt, og kan være svært at holde styr på, også selvom man har arbejdet med det, i mange år. Vi er 100% autodidakter, så bær over med “os” for “vi” gør alt for, at det skal blive en god oplevelse, for dig. 🙂

Crossbladet.dk glæder sig til at hilse på jer, og håber der er frisk kaffe på kanden.

Vores baggrund

Crossbladet.dk ejes og drives af en mindre medievirksomhed ved navn Reklameplatform.dk hvor vi har været i branchen siden 2010. Ved siden af dette nyhedsmedie, har vi et andet medie, som vi i november måned 2023, har drevet i 10år.

Virksomheden har kontor i 8600, Silkeborg – CVR: 40913718

Vil du i kontakt med crossbladet.dk

Læs mere på siden kontakt her på crossbladet.dk

Sociale medier

Du kan følge crossbladet.dk på Facebook

Du kan følge crossbladet.dk på Instagram

Du kan følge crossbladet.dk på Youtube


 

Back to top button
Crossbladet.dk