Forhandlere

Brug altid motocross forhandlere

Crossbladet.dk vil til enhver tid mene, at man skal handle sit motocross udstyr hos godkendte forhandlere, og helt med et besøg i en fysisk butik, for så får man altid det, som man ønsker, og sikkerheden er i top. Her finder du også altid en god hjælp, og mange gode råd, så du får lige præcis det som du ønsker, og mange af dem, kan også hjælpe med specielle ting. Herunder kan du se nogle af Danmarks forhandlere, som du kan rette henvendelse til, og komme rigtigt godt i gang med at køre motocross, hvilket det hele jo handler om.

Rådfør dig hos medkørerne

Det er altid en god ide at rådføre sig hos en der ved, hvad de laver, selvom det er en rigtig god ide, hvis man selv kan skrue i maskinen, eller har et familiemedlem, der kan hjælpe til. Der skal altid skrues i maskinen, det slipper man ikke udenom, så de reservedele du skal bruge, kan de blandt andet hjælpe med. Jo mere man selv skruer i maskinen, jo mere lærer du, og kan klare dig selv, og spare en masse penge på det.

MX Udstyr

Vi har lavet en kategori på crossbladet, der hedder MX Udstyr, og her er der artikler fra de Danske forhandlere, som vi besøger til en kop kaffe. Vi laver gerne en artikel om deres butik, uanset om de har en fysisk butik, eller en mx shop, hvis det har deres interesse, vel at mærke. Det er altid godt at komme ud og hilse på dem der forhandler maskiner, reservedele eller udstyr, og bedst er jo, når man første kan kigge og røre ved de produkter, som man har kig på. Der er ikke nær så mange forhandlere, der kommer ud på banerne til løb, som for 30år siden, men de kommer trods alt ud, fra tid til anden, og hilser på de mange motocross kørere.

MX Nord

Crossbladet.dk samarbejder med MX Nord, der er din seriøse motocross forhandler. MX Nord er annoncør på dette cross medie, og er på samme tid med til at støtte op om vores ambassadør område, hvor halvdelen at annonceindtægterne går til vores ambassadører, så de kan få en unik oplevelse. MX Nord har både en online shop, og fysisk butik, med et flot showroom, så man kan udvælge sig nogle varer online, komme ind i butikken, og se, samt prøve det, inden man køber dem. Læs artiklen: MX Nord er officiel Yamaha forhandler, men har alt til MX

SOS Racing Parts – Silkeborg

Vi har besøgt Danmarks måske førende virksomhed indenfor klister / reklame til motocross i Silkeborg, nemlig SOS Racing Parts. Her kan man få lavet alt det som man går og drømmer om, også ting man ville tro ikke var muligt, for dette team er virkelig dygtige. SOS Racing Parts laver endda deres eget Nav, og så skal du tænke custommade, for her bliver det rigtigt spændende. De er super dygtige til at sammensætte farver, men de kan også lave det hele ens, så der er en rød tråd i det setup, som du skal køre på.

WestcoastMX – Herning

Crossbladet har været til kaffe hos WestcoastMX ved Herning, og se deres butik, som er god stor, hvor de også har lager, der er tilknyttet deres online shop. De har stort set alt, hvad man skal bruge, hvis man dyrker denne sport, og lidt til, for der er virkelig meget lir i denne sport. Du kan eventuelt læse artiklen fra vores besøg, Henrik Møller ejer og driver WestcoastMX ved Herning. Her kan man få sit et fint billede af, hvad det er for en butik, og hvor meget de egentlig gør for denne sport, og for at brande sig selv. Dette er bare et eksempel af mange forhandlere i Danmark, og vi besøger naturligvis flere af dem, med tiden, også de mindre af slagsen, der er med til at gøre en forskel.


Back to top button
Crossbladet.dk