MX Billeder

Crossbladet.dk tager mange MX Billeder

Hver eneste gang, hvor crossbladet er på besøg, hos en bane, enten første gang, til klubmesterskab, eller andre løb, så tager vi billeder fra motocross klubben. Vi skaber alt vores eget materiale, for at være 100% uafhængig, og dermed også kan beskytte vores brand, i virksomheden. Når man tager billeder, og udgiver dem i enten artikler, eller på sociale medier, så følger der naturligt en ophavsret med. Denne sidstnævnte ting, kan skræmme mange, men det er faktisk ikke så svært, at have med at gøre, og hvis man sørger for at have det synligt på sin side, og gøre opmærksom på det, så er der også langt flere, der forstår det. Vi har vores egne regler her hos Crossbladet.dk i forbindelse med at vi driver et nyhedsmedie, og dem bør du venligst læse igennem. Midt i Juni måned 2023, har vi gjort det lidt lettere, til dem der ikke finder frem til vores side med retningslinjer, for vi har fået lavet et miniplade vandmærke til billederne, der sættes på fremover.

Se venligst: Ophavsret & Copyright hos Crossbladet.dk

Motocross Billeder

Når vi tager billeder, og bruger dem i vores artikler her hos crossbladet.dk eller på de sociale medier, så behandler vi dem ikke i blandt andet photoshop, for at give dem “kunstigt liv”. Vi ønsker at vores materiale skal fremstå så naturligt, som muligt, uden noget bliver pakket ind, og på den måde, så fortæller vi historien, som den er, og ikke som den kunne have set ud. Billeder fortæller ofte, mere end ord, og når man benytter sig af dette, så skal de også være, som de er blevet taget, ved vores besøg. Vores mange billeder, dem kan man se på vores tilknyttede Facebook side, hvor vi opretter album, fra alle vores besøg, og dem har vi listet op, lidt længere nede på denne side, så man altid kan vende tilbage til dem.

Vi har også lavet en side med motocross baner, som vi besøger, og her er der også link til billederne derfra, samt en liste, med de baner, som vi har været hos. Selve artiklerne, fra de motocross baner, som vi besøger, dem kan du søge frem i vores søgefunktion, her hos crossbladet.dk og det er i real time, som gør det lettere at finde frem på siden.

Billeder og Video på Instagram

Vi poster også billeder, samt video på vores Instagram – Crossbladet.dk

Se vores billeder på Facebook – Alle album

Kom direkte til vores album her

Bedre løsning på vej

Den nuværende løsning med en masse links til de mange album, er uholdbar her på siden, da mange ikke vil scrolle sig gennem dem, for at finde frem til billederne. Derfor henvist vi herover til det samlede album med vores billeder på Facebook, og laver en bedre oversigt her på siden.


Back to top button
Crossbladet.dk