Online Shop

Crossbladet.dk har ikke sin helt egen online shop på hjemmesiden, men vi har i forbindelse med vores ambassadør område fået lov til at låne en del af SOS Racing Parts´s online shop. På denne måde kan vi tilbyde vores læsere, at man køber vores tilknyttede pakker online, men alle dem, der ikke bliver ambassadører, kan også handle her, men det er naturligvis lidt dyrere, end når man er ambassadør.

Crossbladet.dk Online Shop

Når du eventuelt besøger vores side crossbladet ambassadør, så kan du starte ud med at læse om vores produkter, der kan købe i vores online shop, samt hvad der er tilknyttet området. Når man kommer længere ned på siden, så kan man også se pakkerne, med produkterne, hvad de indeholder, inden man beslutter sig til, om man vil købe en pakke. Når du køber vores produkter, så er det SOS Racing Parts i Silkeborg, du handler med, for det er dem, der står for betalingen, lave pakkernes indhold, og sende dem ud til kunderne.

Online shop – Overblikket

Online Shop, MX Shop, Crossbladet.dk, SOS Racing Parts

Artikler med indhold i shoppen online

Crossbladet.dk laver naturligvis også artikler omkring indholdet, der kan købes i vores online shop, hos SOS Racing Parts i Silkeborg, specielt når der er nye og unikke tilbud, eller nye ting online. Nogle tilbud kan man kun købe, hvis man som udgangspunkt har erhvervet sig en ambassadør pakke.