GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

A-DM 2023 Nærmer sig på Mors, og nu præsenteres deres kørere

Artikel foto: Morsø Motocross Klub

Der er under en uge til A-DM 2023 afdelingen hos Morsø Motocross Klub, og nu præsenteres deres egne kørere.

Man har tilsyneladende ikke en drejebog, for hvordan klubberne skal afvikle en DM-A afdeling, i hvert fald, ikke til optakten, som vi efterhånden har set flere bud på. Til selve eventet er der nogle helt specielle ting, som vi vil komme nærmere ind på, i takt med at det hele kommer i gang, den kommende weekend. Vi har fået snakket med nogle kørere, som vi ønsker at lave nogle artikler med, og hvis alt går som planlagt, så kommer de online, når vi har ramt klubben, engang fredag.

Hvordan laver man DM-A optakt

Vi har set flere forskellige bud, hvor nogle går mere op i information, end alt muligt andet, og det er vi fan af, men igen, så er det jo noget der skal komme, uanset hvad. Der er mange forskellige bud på dette, men Morsø Motocross Klub gør noget andet, altså efter hvad vi har set, men det kan også være, andre klubber har gjort det samme. Morsø Motocross Klub præsenterer deres egne medlemmer, der skal køre med til DM-A, og hente point hjem, og dette finder vi ret interessant, for man kan jo ikke gå og forvente, at alle kender, alle kørerne.

Se kørerne fra Morsø Motocross Klub

Deres kørere præsenteres på deres Facebook side, og dem kan du også se. Se dem på MMCKMORS

Noget anderledes i nyere tid

Groft sagt, så ser vi DM-A som et omrejsende cirkus, der mere eller mindre er blevet en pengemaskine, af flere årsager. Det tiltrækker som regel mange mennesker, der gerne vil ud og se Danmarks profiler, men det har virkelig ændret sig meget gennem årene, som vi kan huske det.

Det er naturligvis lidt svært at udtale sig om, når vi ikke har oplevet det her i nyere tid, men vi hører jo ting, når vi tøffer rundt på banerne, og snakker med en masse mennesker, så vi glæder os til, selv at opleve, hvordan det afvikles. Vi går naturligvis og drømmer om, at det sociale stadig er på samme højde, som i vores unge dage, kørerne imellem, men det virker som om at konkurrencen, er blevet noget “vildere” her i nyere tid, med en masse teams, og sponsorer.

Vi glæder os til DM-A

Det bliver uden tvivl nogle spændende og lærerige dage på Mors, hvor hvor kan sætte vores egne ord på, hvor vi oplever en A-DM afdeling i nyere tid. Det er også sjovt at kan hilse på nogle af de mange mx trænere, som vi har mødt i sommerferien, der kører med i de her afdelinger.

Vi ses på Mors.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk