Motocross Nyheder

Alfred Sveistrup har sin helt egen Youtube-kanal med Motocross

Artikel foto: Alfred Sveistrup #216 – Screenshot fra Youtube

Alfred Sveistrup fra Fyn har sin helt egen Youtube-kanal, hvor han gerne vil udbrede Motocross, specielt Micro Motocross.

Crossbladet opdagede en video fra Youtube, der var postet på Facebook, hvor de havde filmet fra Kids Cup Melby, og det ville vi gerne se meget mere af. Alfred Sveistrup (artikel foto) har kørt motocross siden 2021, og er en ud af tre børn i sin familie, der alle er blevet tryllebundet af denne sport, som hans far Kasper Sveistrup skrev det til crossbladet, da vi kontaktede ham om kanalen.

Broby Moto Cross Klub

Alfred og hans far Kasper har sin daglige gang hos Broby Moto Cross Klub (BMCK) der i skrivende stund topper listen, af den samlede stilling til Yamaha Kids Cup 2023, efter tre runder. Her har Alfred lokket hans far Kasper til at filme når de træner og kører løb, samt klippe det hele sammen, til Alfred´s Youtube-kanal, så de sammen kan sprede budskabet om denne herlige sport.

Intro Video

(Klik Play, på den indsatte skærm herover, for at se kanalens intro video på Youtube).

Hele familien er tryllebundet

Da crossbladet skrev til Kasper Sveistrup (Alfred´s far) så skrev han følgende retur:

Vi er ret nye i sporten og selvom Alfred er en ud af tre børn, så er hele familien blevet tryllebundet af sporten, fællesskabet og de mange ture og oplevelser det giver os som familie. Det havde vi ikke forventet da Alfred tilbage i oktober 2021, for første gang sætte sig på en motorcykel i hjemmeklubben Broby Moto Cross Klub (BMCK)

Se mange flere video på Alfred´s Youtube-Kanal

Alfred´s Youtube-kanal der hedder @AlfredSveistrup216 er helt sikkert et besøg værd, uanset om du er ung eller gammel, for her finder du en masse flotte video om sporten.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk