Motocross Nyheder

Billeder fra MX Nord Cup 2023, hos Hadsund Motor Klub

Artikel foto: Flemming Vad melder klar til start

Crossbladet har taget en stak billeder fra banen, ryttergården, og pokaloverrækkelsen til MX Nord Cup 2023.

Lørdag 17. Juni 2023, var crossbladet med til MX Nord Cup 2023, hos Hadsund Motor Sport, og her tog vi en række billeder, som vi normalt plejer at gøre. Vi prøvede at få dem online, da vi kom hjem, men Facebook drillede, og derfor er kun nogle af dem kommet online i et album.

Pokaler for dagen, og samlet

Vi har startet med at lave et album med billerne for selve dagen, og det samlede resultat på serien, da det var sidste og afgørende afdeling i Hadsund lørdag. Du finder vores album her. Sidst på dagen, der kan du se alle de andre billeder fra besøget, også på Facebook.

MX Billeder

Tidligere har vi haft en lang liste med adgang til alle vores album, på siden MX Billeder, men nu henviser vi direkte til alle album på Facebook, da vi skal have lave en bedre oversigt, til alle vores billeder. Det er noget der vil blive lavet lige pludselig, men hvis du ikke kender vores retningslinjer, så kan du tage en tur omkring denne side, og få det hele frisket op.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk