Motocross Nyheder

Billeder og Video fra DAM 3 i Billund Motocross Klub 2024

Artikel foto: En glad kører til DAM 3 – 2024.

Crossbladet var med til DAM 3, hos Billund Motocross Klub 2024, og her lavede vi lidt materiale du finder frem til i denne artikel, hvor der både er billeder og video fra dagen.

Der var som altid fest og glade dage til Dansk Amatør Mesterskab, og DAM 3 blev afviklet hos Billund Motocross Klub 2024, hvor også crossbladet var med. Det var igen en fed oplevelse, både dagen før, og på selve løbsdagen, hvor både de unge, og de lidt ældre virkelig hyggede sig indbyrdes. Dette er de helt perfekte rammer for et Dansk mesterskab, og er altså bare noget helt specielt, og er virkelig svært at forklare, men bør opleves, og vi kan love, du ikke bliver skuffet.

Hvorfor er der ingen billeder af mig?

Vi hører dette spørgsmål, ret ofte, og om vi ikke lige kommer ud og tager billeder af den, og den klasse, for nu var vi ikke på banen, når de kørte. Der er ikke noget vi hellere ville, men vi skal være på to baner til DAM, og i ryttergården, samt holde det hele kørende, og det er svært. Hvad vi ikke når til en afdeling, kommer vi måske omkring til den næste, men vi kan ganske enkelt ikke være over det hele, selvom vi hjertens gerne ville. Vi prøver at komme lidt over det hele, og “skyder med spredehagl” så der er ikke nogle bestemte vi satser på, det hele er meget vilkårligt.

Billeder – Facebook, DAM 3 – 2024

Vi har lavet et samlet album, med lidt over 600 billeder fra DAM 3, hos Billund Motocross Klub, hvor der også er billeder fra pokal overrækkelsen. Se det samlede album her

Video – Instagram, DAM 3 – 2024

Vores Instagram profil @crossbladet.dk fik også et par video online.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Video 5

Video 6

Video 7

Tak for en fed dag, vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk