Motocross Nyheder

Billund Motocross Klub har samlet totalt 165 kørere til DAM 3 – 2024

Artikel foto: DAM 3 – 2024, Billund Motocross Klub

Lørdag 25. maj 2024 skal Dansk Amatør Mesterskab køres hos Billund Motocross Klub, og her er der 165 kørere.

Der er kommet nogle eftertilmeldinger til DAM 3, hos Billund Motocross Klub, så de med alle klasserne samlet, har ramt totalt 165 kørere, så der kommer fart på, denne lørdag. Nogle klasser har flere deltagere end andre, men det er igen en svær weekend at afholde løb, for der køres flere af slagsen, de kommende par dage, og det betyder jo noget over det hele.

Godt i gang

Mens vi sidder og skriver denne artikel, så er kørerne sendt ud på begge banerne, og er godt i gang, så nu skal vi snart samme vej, og klikke nogle billeder. Opskriften er den samme som normalt, da vi har oprettet et album til alle billederne på vores Facebook Side HER og så kommer der små video på vores Instagram, der hedder @crossbladet.dk (klik på linket).

Banerne ser stadig flotte ud, og igen denne morgen, der mente formanden Benny Møller, ikke at det kommer til støve, og hvis det skulle komme, så blev det først, sidst på dagen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk