Motocross Nyheder

Børkop Motor Sport giver nye muligheden for at prøve sporten

Artikel foto: Tre prøve maskiner hos Børkop Motor Sport

Mange klubber i Danmark, herunder Børkop Motor Sport, giver nye kørere muligheden for at prøve sporten.

Det er en god ide at prøve en sport, inden man køber en masse dertil, så man er helt sikker på, at det er det, som man gerne vil være en del af. Mange klubber rundt omkring i landet, har mulighed for at stille en maskine til rådighed, og ikke mindst udstyr, som det kræves, hvis man gerne vil snuse lidt til det først. Crossbladet besøgte Børkop Motor Sport onsdag aften 14. Juni 2023, med fokus på Micro kørerne, og her fik vi at vide, at de har tre maskiner til rådighed, hvis man gerne vil ud og prøve mx.

Fokus dag kom bag på klubben

Danmarks Motor Union (DMU) havde på et tidspunkt, en landsdækkende kampagne, hvor man kunne komme på besøg i klubberne, og prøve motocross. Dette deltog Børkop Motor Sport også i, og på daværende tidspunkt, havde de ikke deres egne maskiner, men her ville klubbens medlemmer stille deres maskiner og udstyr til rådighed. Der dukkede ikke mindre end 52 nye op i Børkop denne dag, og det kom meget bag på dem, og efterfølgende kiggede de på muligheden for at få egne maskiner til klubben, så det blev nemmere at tilbyde nye kørere, en prøvetur.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: En af maskinerne i Børkop, prøves af en ny
Artikel foto: Billede af Micro banen i Børkop

Prøv motocross for 50kr

Børkop Motor Sport tilbyder nye kørere, op til 12år, en prøvetur med komplet udstyr, for blot 50kr, på en af deres tre maskiner, som du kan se på artikel foto. Her får man lov til at snuse til sporten på deres Micro bane, og selve miljøet omkring klubben, hvor man naturligvis skal have en voksen med sig. Hertil skal det lige tilføjes, at det skal være en far eller mor (eller begge), der er med til denne prøvetur, hvor man får lavet en dagslicens ved ankomst.

Børkop Motor Sport her følgende

  • PW50
  • PW80
  • Honda CRF 110cc

Her finder du Børkop Motocross Klub

Adressen: Sønderskovvej, 7080 Børkop

Hjemmesiden: Kom til siden her

Åbningstider: Onsdage 17:00 til 20:00 og Lørdag 11:00 til 15:00

Åbningstiderne kan variere grundet løb eller andet, og her vil vi foreslå at man holder øje med deres tilknyttede Facebook Gruppe, hvor der kommer meget information. Se her

Har du spørgsmål, inden du dukker op, så er der mange hjælpsomme på Facebook.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk