Crossbladet

Crossbladet.dk nærmer sig det første år online, og det skal fejres

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Tiden flyver bare afsted, og det var ikke kun sommeren der forsvandt hurtigt, Crossbladet.dk har snart været online i et år.

Til marts, helt præcist 8. marts 2024, der har crossbladet.dk været online i et år, og det skal naturligvis fejres med vores læsere og følgere. Tiden brager bare afsted, og det er slet ikke til at forstå at der snart er gået et år, men sådan er det jo som regel, når man er i godt selskab.

Hvordan skal det fejres

Det kan vi ikke helt afsløre endnu, men vi er godt i gang med planlægningen, for det skal da fejres på en lidt anderledes måde, end alt andet. Vi kommer ikke til at lave flere Facebook konkurrencer for en stund, for når Meta (der ejer Facebook) end ikke har styr på deres brugere, og der fortsat hackes konkurrencer, uden der sker det store, så finder vi naturligvis på noget andet.

Hold øje med nyhederne

Når vi har noget konkret klar til jer derude, så kan du som vanligt også læse om det her hos crossbladet.dk og så skal du nok få den nødvendige information.

Tak for den flotte opbakning indtil videre, det sætter vi stor pris på.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk