Motocross Nyheder

Crossbladet havde ambassadør træning på Ellingbanen i Silkeborg

Artikel foto: Crossbladet.dk Ambassadør træning, Elling banen 2024

Tirsdag aften 14. maj 2024 havde crossbladet ambassadør træning på Ellingbanen hos Silkeborg Motor Sport.

Crossbladet.dk havde tirsdag aften 14 maj 2024 ambassadør træning på Ellingbanen hos Silkeborg Motorsport. Når man har kørere tilknyttet fra flere dele af landet, så er det desværre ikke altid at det passer sammen, når der laves hverdagstræninger, og da flere havde meldt fra, så blev vi enige om at give Silkeborg klubbens medlemmer, muligheden for at deltage på lige fod med vores ambassadører, og det kostede dem ingenting, og så blev de forkælet lidt.

Jan Lausten overrasker

Vores træner minder lidt om en gravhund (sagt med et glimt i øjet), men Jan hører ikke altid så godt, og kan overraske på flere måder. Vi kommer altid i god tid, og tirsdag kunne pludselig høre en “Brian bil” komme ind af grusvejen, med høj dunkende musik, og da personen ikke kom om til campingvognen, hvor vi sad, så smuttede vi om og kiggede, og hvem andre end Jan var kommet. Først startede han med at trække en helt almindelig KTM ud af bilen, jo jo han havde solgt sin muddershopper, og fået sig en almindelig ræser, men ikke nok med det, så kom han faktisk næsten EN TIME FØR!!! (Det skulle vi heller ikke vænne os til, sagde han)..

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Jan Lausten
Artikel foto: Jan Lausten

Vi ved stadig ikke helt hvad der gik af Jan, denne tirsdag aften, men vi så ham løbe mindst tre gange, og var selv ud og træne, men blomster på mors dag, kan mange ting…

Flere gæster deltog

Ved opslaget hos Silkeborg Motor Sport, der meldte Anders Sørensen sig på, for han havde været medlem der i omkring 2år, og mente at det nok var på tide at prøve banen. Marius Sveigaard ville også gerne være med, så de fik ham lige meldt ind i klubben, nu det var oplagt, for de bor i Silkeborg, og træner ofte derude alligevel. Da vi havde kørt første træning, så gik vi lige rundt i ryttergården og spurgte de andre, om de ville deltage, og nogle ville gerne, mens et par stykker meldte fra. Derfor fik vi aftalt crossbladet trænede fra halv til hel, og de andre besøgende havde fra hel og til halv, og så var alle glade. Omkring 18.tiden kom endnu en ambassadør, og yderligere et par medlemmer, der gerne ville være med, og det måtte de naturligvis gerne.

Støver det ikke lidt?

Det luftede godt tirsdag aften, så støvet røg rundt, men med en placering det rigtige sted, så kunne man undgå det, ja og dog. For der var også træning på Speedway banen, i Silkeborg, og Jan mente vi skulle træne i den ende af MX banen tirsdag, så det støvede pænt godt.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Det støver i Silkeborg

Det er tid til Sandwich og Ribena

Klokken 19:00 blev alle kørere og forældre, bedsteforældre, søskende osv, til det rullende kontor, hvor den stod på Sandwich og iskoldt Ribena saftevand. 20x dobbelte sandwich og knap 10 liter saftevand røg der på en halv time, og så var alle mand klar til den sidste træning, inden dagen var omme.

Gør i det hver gang?

Et par af gæsterne denne aften spurgte om vi gør sådan hver gang. Ja det gør vi, og det kan vi grundet vores skønne annoncører og samarbejdspartnere, KMbilsalgMX NordSOS Racing Parts og KMauto, da halvdelen af indtægterne går ubeskåret til Crossbladet.dk Ambassadør området. Når man er ambassadør, så betaler vi gildet, og når vi inviterer gæster, så er det altså samme vilkår.

Tak til Silkeborg Motor Sport

Det var en hyggelig aften, med en masse god træning, hvor vi alle sammen hyggede os, og nød godt at det gode sammenhold, som motorsporten giver en. Tak til Silkeborg Motor Sport, for at vi kunne have vores ambassadør træning her.

Der skete så mange ting, denne tirsdag aften, og det er svært at samle helt op på det, uden at det ender ud med at blive en halvlang historie.

Billeder og Video

Instagram:

Video 1

Video 2

Facebook:

(Link til albummet med alle billederne kommer her)

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk