Crossbladet

Crossbladet ønsker vores læsere en glædelig jul og et godt nytår

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Så blev det den 24 december 2023, dagen som rigtigt mange har gået og ventet på, og i denne forbindelse vil crossbladet gerne sende en hilsen til vores mange læsere.

Juleaften 24. december 2023, en dag som rigtigt mange har gået og ventet på, for nu betyder det hygge og samvær med familien, og der skal åbnes en masse gaver. Det betyder også at der ikke er pokkers lang tid tilbage af dette år, og vi er på vej mod et nyt og spændende 2024, hvor der kommer til at ske en masse fede ting, og det er noget som crossbladet også glæder sig meget til.

Glædelig jul

Vi vil gerne ønske vores læsere en glædelig jul, og håber i alle får en fantastisk aften, og man får lige præcis det, som man har ønsket sig, men overraskelser, er også altid sjove. De kommende mange dage betyder også en masse god mad, og selvom man har et hårdt mx program, så skal der også være plads til lidt af det gode, for det er det altså ingen mennesker, der tager skade af.

Godt nytår

Til de af jer, som er gået i “lock down” og siger nok er nok, og først vender tilbage i januar 2024, vil vi også gerne lige ønske et godt nytår. Crossbladet har på ingen måder planer om at “lukke ned” for vi har en masse planer mellem jul og nytår, også selvom vejret ikke bliver det bedste.

Vi kan ikke kalde det for et år endnu, og har også lige nogle ting der skal gøres op, med en super fed, første sæson med motocross og quad, for første gang i mere end 30år, og vi er så glade for at vi tog valget om at åbne crossbladet, og vende tilbage til sporten igen.

Husk det er fjerde advent 2023

Denne søndag 24. december 2023, betyder også at vi skal have vores sidste Facebook konkurrence online, fordi det er fjerde søndag i advent, og den har vi gjort lidt ekstra ud af. Den kommer online på siden lidt før, denne søndag, for mange skal jo nyde julen. Hold øje her

Glædelig jul, og godt nytår til vores læsere, følgere, ambassadører, annoncører, osv.

Vi sætter stor pris på jer.

Ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk