Crossbladet

Crossbladet sponsorerer Hole Shot til løbet på Korskroen 9-3-2024

Holeshot, MX Nord 2023, Uhre, Herning Motocross, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Holeshot med maner – MX Nord 2023, Uhre

Fredag 8. marts 2024, har Crossbladet.dk været online et år, og det skal fejres. Vi holder vores fødselsdag i forbindelse med første afdeling af vinterturneringen på Korskroen.

Lige da vi åbnede crossbladet.dk 8. marts 2023, havde vi en fornemmelse af, at dette havde manglet på landets baner, og blot et par måneder senere, var vi slet ikke i tvivl. Det har mere eller mindre, braget afsted lige siden, og det har virkelig været en fornøjelse, at vende tilbage til den sportsgren, man selv har været en stor del af i de unge dage, og det føles som om, man ikke har været væk.

Tiden er fløjet afsted

Den første sommer forsvandt næsten lige så hurtigt, som den dukkede op, og vi frygtede faktisk lidt vinterperioden, for så ville der pludselig blive meget stille. Der var også stille et par uger, inden der dukkede nye ideer op, og så væltede det frem med muligheder, for at lave nogle artikler, og på samme tid blev der opbygget et ambassadør område, som nu endelig også kan komme ud og blive vist frem. Vi har ikke kedet os, lad os sige det således, og det kommer vi heller ikke til, fremover.

Hole Shot – Korskroen

Udover de 4x 250kr gavekort til MX Nord og SOS Racing Parts, der var på højkant mellem alle de forhåndstilmeldte, til første afdeling af vinterturneringen på Korskroen, hos Vestjysk Motocross Club 2024, så har vi også sørget for at der er hole shot præmier på løbsdagen.

Gavekort, MX Nord, SOS Racing Parts, Crossbladet.dk
Artikel foto: Gavekort, Hole Shot

Vi har købt 20 gavekort til MX Nord og SOS Racing Parts, der er sponsoreret til løbet 9. marts, og så får Vestjysk Motocross Club dem, som de sørger for at dele ud til præmieoverrækkelsen. Det syntes vi var en god måde at fejre dagen på, specielt når vi selv er til stede til løbet.

Tak for opbakningen

Det har været ret overvældende at vende tilbage, specielt på denne måde, selvom meget er forandret, så er meget også stadig det samme. Det er lidt som at vende hjem til den familie, man ikke har set i mange år, og det er på samme tid også med til, at man gerne vil fortsætte med dette.

Tak for opbakningen derude, vi sætter stor pris på det.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk