Motocross Nyheder

Crossbladet testede formen på en perfekt Elling bane i Silkeborg

Artikel foto: Elling banen 31. Januar 2024

Onsdag formiddag kørte crossbladet omkring Silkeborg Motor Sport, og testede 2024 formen på Elling banen.

Crossbladet har onsdag 31. januar 2024, været en tur omkring Silkeborg Motor Sport, på Elling banen, for lige at teste formen i stængerne, da vi inden længe skal ud og trave rundt igen. Vi havde ærligt forventet en masse vand, eller mudderhuller, men banen stod bare knivskarp, lige til at åbne, og køre ræs på. Det kom faktisk lidt bag på os, at banen var så lækker, men det er jo bare positiv overraskelse, og det var jo heller ikke længe inden de snart åbner den op igen, til en masse ræs.

Crossbladet er i Topform

Vi erkender blankt, at vi ikke har trænet meget, altså været ude og gå så meget, men vi har trænet hårdt i kage, kaffe og booster, hvilket jo hører sig til, som fotograf (gør det ikk?)..! Vi har travet Elling banen rundt, og naturligvis også taget lidt billeder, og der er intet at mærke i stængerne, så vi er altså i topform, og klar til den kommende 2024 sæson, der er lige om hjørnet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Elling banen 31. Januar 2024
Artikel foto: Elling banen 31. Januar 2024
Artikel foto: Elling banen 31. Januar 2024

Lørdag 16. marts 2024

Silkeborg Motor Sport skriver på deres hjemmeside, at deres sæson starter lørdag 16. marts 2024, på Elling banen. Denne dag vil der blandt andet også være mulighed for at købe suppe. Det er i hvert fald en dag, som vi også ser frem til, og hvis vejret arter sig, kommer der også mange.

Flere billeder

Dem finder du et et album på Facebook her

Video – Instagram

Der kom også en lille video af banen online – Se den HER

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk