Motocross Nyheder

Crossbladet var til klubmesterskab hos Silkeborg Motor Sport

Artikel foto: Tredje afdeling af klubmesterskab 2023, på Elling banen

Crossbladet tog til tredje afdeling af klubmesterskaberne på Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, tirsdag aften.

Efter fire dage i København, skulle der indhentes lidt ting på kontoret, så tirsdag aften skulle være en af de korte ture, og her havde Silkeborg Motor Sport, deres tredje afdeling af klubmesterskaberne 2023. Selvom det bliver endnu varmere frem mod weekenden i Jylland, ja der er endda annonceret hedebølge, så syntes vi nu altså der var pænt varmt tirsdag hos Silkeborg Motor Sport.

Der skulle køres tre heat

Først skulle de små køre, mens alle kiggede med, og heppede, og her lavede vi en video på vores tilknyttede instagram @crossbladet.dk hvor der var tre aktive kørere på banen. Vi fik lov til at filme Kasper der har en snor i hans datter Sia, for hun elsker at køre stærkt, men glemmer nogle gange af dreje, så hende skal de lige have lidt styr på, så hun ikke stikker af.

Da de små var færdige skulle vi have været ude og tage lidt billeder, for vi havde taget en flagpost i det sidste heat, men Allan Elkjær, var kommet på en post, da hans søn skulle køre, så vi byttede, og vi kunne snuppe lidt billeder fra Maxi, til sidst. De billeder kommer som altid i et album på facebook, og kan findes frem til på vores side der hedder MX Billeder, her på crossbladet.dk

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tredje afdeling af klubmesterskab 2023, på Elling banen
Artikel foto: Tredje afdeling af klubmesterskab 2023, på Elling banen
Artikel foto: Tredje afdeling af klubmesterskab 2023, på Elling banen

Varm og hyggelig aften

Der var ikke for mange kørere på Elling banen denne tirsdag aften, og nu er det måske blevet for varmt for de “gamle” kørere, eller nogle af dem i hvert fald.

Drømmen om fuld bom til at klubmesterskab er lidt fjern, men det kan jo lade sig gøre, hvis reglerne med udenbys kørere ikke var så firkantede, som de er blevet.

Uanset hvad, så var det en hyggelig aften, hvor der blev tændt op i grillen efterfølgende, og da vi trillede derfra, var der godt gang i hyggen, og varede formentlig noget tid frem.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk