Annonce

Crossbriller kan købes til små penge, men beskytter meget

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Artikel foto: Crossbriller MX Nord

Det er vigtigt at købe sig et par gode crossbriller, der passer til sin crosshjelm, og de beskytter dit syn, for mange ting.

En god ide når man skal handle crossbriller, er at prøve dem hos en forhandler, for det er vigtigt at de passer godt til din crosshjelm, så de er behagelige at køre med. Mange kørere har flere par, så der er nogle rene klar til træningen, og de heat, man nu skal køre, men også med mulighed for at skifte midt i et heat, hvis dette bliver en nødvendighed, og det sker nogle gange.

MX Nord har crossbriller

Hvis man har nogle crossbriller i forvejen, og ved at de passer til din hjelm, så kan man jo naturligvis købe dem online, og her har MX Nord mange forskellige crossbriller i deres online shop. Skal man nu ud og købe et nyt mærke, så vil vi klart anbefale at man prøver dem sammen med sin crosshjelm, og dermed besøger butikken, hvilket også er en mulighed hos MX Nord.

  • Over The Glasses
  • Roll Off Briller
  • Tear Off Briller
  • Tilbehør
Artikel foto: Crossbriller MX Nord

Stort udvalg i butikken

MX Nord i Klarup ved Aalborg har mange forskellige typer, og mærker crossbriller, så hvis man endnu ikke har nogle, eller skal ud og købe nye, så bør man besøge deres flotte butik. Hvis man skal have et helt nyt sæt cross-udstyr, så kan MX Nord naturligvis også hjælpe dig med det.

Se deres udvalg af crossbriller her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk