Motocross Nyheder

Dag 2 af påskelejren 2024 hos Herning Motocross, brager afsted

Artikel foto: Glad Quad deltager i Uhre

Crossbladet er kommet tilbage til Herning Motocross hvor anden- dagen af påskelejren 2024 brager afsted.

Vi stod pænt tidligt op fredag 29. marts 2024, og fik klaret de ting vi skulle, og så lige ned og hente et par nye gummistøvler, så vi kunne have tørre fusser. Vi landede på Uhre ved 10:00 tiden, og her var de allerede godt i gang med dagens træning, og det har braget afsted lige siden, hvor det nu er middag. Der er aktiviteter overalt, lige meget hvor man befinder sig, og hvis man ikke er ude og træne, så hygger man med sine crossvenner, eller kigger på de andre, der bliver trænet.

Super god stemning

Der er som altid en super god stemning, både i ryttergården, klubhuset, og på banerne, hvor kørerne virkelig hygger sig, og selvom det er nogle lange dage, så kan de helt sikkert tage noget med sig herfra. Vejret har været nogenlunde, lige indtil middag, hvor der skulle komme nogle lette byger, men end ikke dette kan slå deltagerne ud af kurs, for mens vi sidder og skriver denne artikel (og det regner) så spilles der fodbold i lejren, lige ved siden af det rullende kontor, og de har det sjovt.

Vi tøffer rundt og snakker, tager billeder (der smides i det oprettede album på Facebook) og poster lidt video på den tilknyttede Instagram. Vi har lavet en artikel med henvisning til hvor du finder frem til det hele her, så kan man få overblikket nu, og nu lejren er overstået.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk