GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Ambassadør Information

Daniel Hagen er også blevet crossbladet.dk ambassadør i 2024

Daniel Hagen, Crossbladet.dk Ambassadør, Ambassadør, MX, Motocross, Crossbladet
Artikel foto: Daniel Hagen

Crossbladet.dk har fået flere ambassadører, og Daniel Hagen er en af dem, og vi er super glade for at få ham med.

Vores hyggelige ambassadør område vokser stille og roligt, og her i midten af januar måned 2024, der har vi seks ambassadører klar, der skal ud og have en masse fede oplevelser. En af vores nye crossbladet.dk ambassadører er er Daniel Hagen på 12år, der skal ud og prøve en masse nye ting her i 2024. Daniel Hagen fyrer den af i både DMU og DMCU, hvor han har hjemme i Billund, og nu også Børkop, som noget nyt. Daniels far, Henrik Hagen, er lige så stor en del af dette team, for denne familie går virkelig op i det, og vi glæder os til at være en del af det.

Tidligere hos KK Academy

Den gode Kenneth Kaalund har vi her hos crossbladet.dk stor respekt for, og han gør virkeligt et stort arbejde, for og med sporten, og her har Daniel Hagen også været med. Her i 2024 skulle Daniel prøve noget nyt, for han er virkelig “sulten” på denne sportsgren, og suger alt nyt til sig, han kan.

Daniel Hagen, Crossbladet.dk Ambassadør, Ambassadør, MX, Motocross, Crossbladet
Artikel foto: Daniel Hagen

Venter på billeder af maskinen

Som de fleste nok ved, så har det ikke lige været vejr til at mødes på en bane, træne og tage en masse billeder, de sidste par uger. Daniel har godt nok fået klister og tøj, men det skal gemmes til når det der er sæson, og derfor har vi ikke nogle billeder af ham, på maskinen, men det får vi forhåbentlig snart. Daniel Hagen er blevet crossbladet.dk ambassadør her i 2024, og han glæder sig uden tvivl lige så meget som os, til at komme i gang med det hele, men det er lige om hjørnet.

Følg med Daniel på hans rejse

Du kan følge Daniel på hans Instagram HER hvor du kan følge hans rejse.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk