Motocross Nyheder

Dansk Classic Cross har fået ny hjemmeside, der er oppe i tiden

DCC, Dansk Classic Cross, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet,
Artikel foto: DCC

Første gang vi besøgte Dansk Classic Cross, og deres hjemmeside, blev vi blæst tilbage til 90érne, men nu har den fået en kæmpe overhaling, og følger nu tiden.

For et døgn siden dukkede en kører op i Facebook gruppen, der er tilknyttet Dansk Classic Cross, for lige at høre om deres hjemmeside, også var nede hos andre end ham. Det kunne vi bekræfte at den var, og taggede den gode Kurt Vad, der efter omstændighederne var hurtig tilbage med en meddelelse om, at de var ved at bygge en ny hjemmeside op, og nu er den altså kommet online.

Der flyttes indhold

Vi har besøgt siden et par gange denne onsdag 31. januar 2024, og kan se at der løbende kommer indhold på siden, så de er formentlig ved at flytte det, fra den gamle side. Vi er endelig kommet med i tiden, hvor vi jo skriver 2024, med en hjemmeside der også er responsiv, hvilket betyder at den tilpasser sig alle skærme, uanset om det er stationær, laptop, mobil eller tablet.

Artikel foto: Screenshot, classiccross.dk

DCC – Ny hjemmeside

Deres nye hjemmeside er super flot, og nem at finde rundt på, men man skal nok være opmærksom på, at der kan komme flere opdateringer, hvilket måske også kan medføre nedetid. Men nu ved vi altså hvorfor at deres side har været nede i lidt tid, men det var et glædeligt gensyn.

Besøg deres nye side, på den samme adresse, classiccross.dk

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk