Motocross Nyheder

De lange hverdagsture er ovre, nu er der kun weekenderne tilbage

DM for hold 2023, Herning Motocross, Crossbladet, MX Artikler, Motocross Nyheder,
Artikel foto: DM for hold 2023

Vejr og vind, samt tidligere mørke, det sætter sine begrænsning her hos crossbladet, i hvert fald, i hverdagene.

Vi er ret hurtigt kommet dertil, at vi ikke kan køre ud på de lange ture mere, i hverdagene, i hvert fald ikke her i 2023, hvor årets sæson, der bare har braget afsted, stille og roligt rinder ud. Vi har fået så mange fede oplevelser i kassen, men nu er hverdagsturene, stille og roligt ved at stoppe, og vi må nøjes med de lokale baner, omkring det Midtjyske, for der er ikke meget tilbage, at træne i.

19:00 maks

Som det ser ud lige nu, denne 10. oktober 2023, så kan der ikke trænes meget længere end til 19:00 på landets baner, og hvor det allerede er tusmørke klokken 18:30. Det betyder desværre også, at vi ikke kan køre de lange ture mere, selvom vi hellere end gerne ville, men så må vi lige suge de sidste weekender ud af programmet, og her er der heldigvis lidt endnu, vi kan hygge os med.

Enkelte løb

Denne sidste måned, i oktober, er der enkelte løb tilbage, og lidt klubmesterskaber, der skal afsluttes, og her prøver vi så vidt muligt at komme med også. Udover dette, så er der et par andre events, som vi har kig på, men her er det ikke kun lyset, der spiller en vigtig rolle, det gør vejret også.

Vi ses ude på banerne!!


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk