GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

De sidste ting klares på Korskro, inden kørerne kommer til DM A

Artikel foto: Jakob Thune

Crossbladet er ankommet til Vestjysk Motocross Club, Korskro, hvor der søndag 7 juli, skal afvikles DM A Open 2024.

Vi smuttede fra kontoret i Silkeborg, i god tid, så vi kunne undgå de kraftige tordenbyger, med kraftig blæst, der er blev varslet lørdag 6. Juli 2024, og det ville vi helst ikke ud at køre i. Vi landede på Korskro omkring middag, og blev hurtigt henvist til en plads, så vi kunne komme på plads med vores ting, og tøffe en tur rundt og se hvad de lavede hernede. Der er godt med liv i klubben, hvor der er mødt mange op, så de sidste ting kunne blive klar, og Jakob Thune fra SK (artikel foto) er i gang med at måle op til pladserne, de forskellige teams har købt sig.

De er godt med

Alt på banen hos Vestjysk Motocross Club er stort set klar, hvor de lige har fjernet nogle af de store flag, så de ikke blæser væk, og så har de finpudset starten, og fjernet skidt mellem hver enkelt bom, så den ikke er så tung at løfte – Se video fra starten her – !. De har mere eller mindre været i gang, siden vi ankom hernede, og har for kort tid siden åbnet porten, så de mange kørere kunne komme ind, og her sidder der nogle fra klubben klar til at tage imod dem, indtil klokken 22:00.

Læs også: DM Motocross er publikumsløb med entré og gratis parkering

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DM A Open 2024, Vestjysk Motocross Club
Artikel foto: DM A Open 2024, Vestjysk Motocross Club

Regn og rusk

Lige nu og her, mens vi sidder og skriver denne artikel, så kommer der en noget heftig “byge” eller hvad pokker det er, og det regner pænt meget, og blæser (vindstød) på samme tid. Vi er heldigvis i læ, da vi har placeret det rullende kontor ved volden, og her kan vi være i tørrevejr.

Det burde snart forsvinde igen, og så kan vi smutte ud og lure lidt på de kørere der er ved at dukke op, hvor blandt andet KL Racing er ankommet i en lækker lastbil.

Billeder og Video fra DM A Open 2024

Lidt senere denne lørdag, der opretter vi et album på Facebook, til vores billeder, og dem finder du frem til der (link kommer her i artiklen), og så kommer der lidt forskelligt på vores Instagram @crossbladet.dk – men nok mest diverse mindre video klip herfra Korskro.

Se alle billederne i et samlet album her

Opdatering 6-7-2024 klokken 22:55

Det har blæst ekstremt meget på Korskro, og det gør det stadigvæk med heftige vindstød, og nu også lige en regnbyge som dessert. Crazy vejr der rammer her i Juli måned…!

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk