Motocross Nyheder

De to søskende Malias og Malika kan kalde sig for B-kørere i 2023

Artikel foto: Malias Lassen og Malika Lassen

De to søskende Malias og Malika er nu begge klar til at køre motocross i B-Klassen, men hvornår indløser de licens.

Når der er to man skal holde styr på, og gerne vil have en billede af dem sammen, og begge i deres udstyr, så kræver det en lille smule planlægning, fandt crossbladet ud af. Men vi fangede dem begge på Uhrebanen torsdag da de havde længe åbent, og så kunne vi lave en artikel med dem.

De to søskende er klar til B-Klassen

Det er noget tid siden, at Malias Lassen fik nok point til at komme i B-klassen, hvor Malika Lassen blot manglede to pint, efter løbet i Hadsund til den sidste afdeling af MX Nord Cup 2023, men de skulle videre til pige dm, i Svebølle, og her gjorde hun rent bord i sin klasse, og fik de manglende point.

Malias Lassen

Artikel foto: Malias Lassen

Malias Lassen på 14år, fik samlet point nok til Landsdelsmesterskab Nord 2023 på hjemmebanen i Uhre, og her fik han også vand, hvilket man jo gør, når man rykker op. Se billede her – Så han har været klar i noget tid, men han melder klar til at rykke i B-klassen, efter sommerferien, da en anden kører fra Uhre (Jesper Jessen) har indløst sit B-licens, så nu måtte Tue (farmand) få Malias klar.

Malika Lassen

Artikel foto: Malika Lassen

Malika Lassen (13år) fik sine sidste point til B-klassen, med en sejr til pige dm, så hun kan i bund og grund også rykke op i B-klassen, sammen med sin bror, efter sommerferien. Malika er dog i samråd med familien, blevet enige om, at hun kører året ud, og får lidt mere erfaring, med sig.

Fjerde sæson

Taget i betragtning, at det blot er fjerde sæson, de to søskende er i gang med motocross, så har de virkelig udviklet sig meget, også bare i den periode, hvor crossbladet har fulgt med. Det er to spændende kørere, på hver deres måde, som helt sikkert kan lave noget interessant, de kommende år.

Vi ønsker dem begge, alt muligt held og lykke.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk