Motocross Nyheder

Den der følelse, når man crasher op af hoppet, med god fart på..!

Artikel foto: Højt at flyve..

Der går et sus gennem kroppen, ikke bare hos køreren, men også hos publikum, og vi har oplevet det flere gange i 2023 sæsonen, dog ikke nær så vildt, som dette.

Vi har selv været der, mærket det på egen krop, og oplevet det op til flere gange i 2023 sæsonen. Den der følelse når man crasher op af tilkørslen på et hop, og ryger til vejrs, ryger af, og mere eller mindre kommer ud at flyve, for at se hvor langt ned der er igen..! Oh man…

Crazy video

Igen sad vi og surfede på det store internet, og landede på Youtube, hvor der dukkede et “flashback-crash” frem, som mange MX, eller Quad kørere, formentlig selv kender til. Man ved allerede på opkørslen af hoppet, at det her går galt, specielt når man har godt med fart på.

Oh man…

Herunder kan du se en video snas, der ikke er så pokkers lang, men lang nok til lige at minderne kommer tilbage, til dengang, man selv var der, på den ene, eller den anden måde. Dem der ikke har oplevet det endnu, bare rolig, det kommer til dig en dag..

(Klik play på den indsatte skærm herover, for at se video)

Der findes mange vilde ting på det store internet, og dette var lige til den daglige dosis..

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk