Crossbladet

Den første måned har Crossbladet besøgt syv motocross baner

Mols Cross, Triple Crown Pokalløb 2023, Motocross Løb, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Triple Crown Pokalløb 2023, Mols Cross

Crossbladet har været online i en måned, og her har vi fået besøgt syv motocross baner, og fået en masse oplevelser.

Lørdag 8. april 2023, der havde Crossbladet været online i præcis en måned, og her kunne vi gøre status, efter en masse oplevelser i Danmark. Det er blevet til syv motocross baner i landet, et løb, samt en træningslejr, og dette er bare en begyndelse, for sæsonen er kun lige startet.

Langt foran planen

Når man laver sådan et medie, så skal man også have en plan at arbejde ud fra, og her har vi for længst nået de første delmål, i takt med at vejret, har været på vores side. Vejret i Danmark spiller en stor rolle, med vores mange besøg ude i klubberne, men vi går heldigvis den rigtige tid i møde, med masser af godt vejr, og forhåbentligt knap så meget regnvejr, men det er jo Danmark.

Se hvem vi har besøgt, indtil videre

Der kommer mange nye til Crossbladet, hvilket vi sætter stor pris på, så derfor vil vi lige gøre opmærksom på en side vi har lavet, som man hele tiden kan vende tilbage til. Vi har en side der hedder Motocross Baner, og her lister vi dem op, som vi har besøgt, og så kan du søge dem frem i vores real time live søgefunktion, i menuen her hos Crossbladet.dk (virker bedst på stationær og laptop). Hvis man ex skriver “Silkeborg” så kommer alle artiklerne frem, derfra, så det er faktisk super nemt. Man kan naturligvis også søge efter alt andet, hvor man eventuelt har set os, være til stede.

Planlægningen er i fuld gang

Vi har fået, og får det stadigvæk en masse gode forslag til, hvad vi bør se og opleve, og det er vi glade for, men der er en liste klar, med klubber og foreninger, som vi skal have besøgt her i 2023, og så kommer der som altid et par bonus oplevelser med, ved siden af. Jo mere Crossbladet, kommer ud i landet, så opdager vi også nye ting, som vi skal være med til, så der er ingen tvivl om, at denne sommer bliver med fuld skrald på.

Vi glæder os til at besøge jer

Nogle steder har været planlagt, men udsat i sidste øjeblik, fordi vejret til tider driller i Danmark, men så kommer vi en dag, hvor vejret er godt, uanset om der er almindelig træning, eller løb. Crossbladet glæder sig til at komme på besøg, og møde de mange ildsjæle der findes, og som gør denne sport mulig, så lige pludselig dukker vi op, og hilser på jer derude.

Vi ses inden længe.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk