Motocross Nyheder

Den halve fridag blev brugt til hygge, fællesspisning og musik

Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023

Fra onsdag middag, var der en halv hviledag til de mange trætte motocross kørere, og det nød de alle på hver deres måde, inden de skulle til fællesspisning og live musik.

Denne crosslejr i Lindknud, kan noget helt specielt, og vi ved godt der ikke er to steder, som er ens, og de hver har noget specielt at byde på, men dette er anderledes. Om det er fordi der ikke var så varmt, og man lettere kunne være social uden at smelte, det ved vi ikke, men der var en helt speciel stemning i ryttergården, når man gik ned gennem den.

Meget social aktivitet

Nu har vi en plads, i den bagerste ende af lejren, men der er ikke fyldt helt op, så der er god plads til sociale aktiviteter, og det blev bestemt brugt. Vores nabo, blev eksempelvis udfordret i Kongespillet, som han vandt (vigtigt), selvom han faktisk ikke var forhåndsfavorit, så det bliver spændende at se, om de skal have omkamp i dag. Der samledes flere (læs mange) hernede efterfølgende, men her skulle vi op gennem ryttergården og kigge, men de hyggede sig helt sikkert. Børnene var super aktive, og som vi sad og snakkede om ud på aftenen, så var det faktisk sjovt at se børnene lave alt andet end at sidde og glo i deres mobiltelefon, som man normalt ser i dagligdagsbilledet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023
Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023
Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023

Fællesspisning og Live Musik

Omkring spisetid, så mødtes de alle ved klubhuset, hvor der skulle spises pizza, og en af de lokale spillede et par numre, så stemningen kom i gang. Herefter rykkede folk stille og roligt ned i lejren, og hyggede sig på tværs af hinanden, og gik rundt og hilste på, og fik sig en “sodavand” og snakkede. Det var vi også en del af, inden vi måtte trække stikket, for der venter jo lige en dag mere torsdag.

Det bliver en hård torsdag

Alle siger det bliver en hård torsdag, men om det er fordi at kørerne er ved at være godt brugte, eller om det er fordi trænerne vil svinge pisken, ekstra hårdt, det ved vi ikke. Men vi er naturligvis med på sidelinjen, til de slutter af med deres træningslejr, denne torsdag eftermiddag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023
Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023
Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023

Kunne nok godt lokkes tilbage

Nu har vi jo kun oplevet en brøkdel, af de mange fede camps i Danmark, men vi kunne måske godt overtales til at vende tilbage til Lindknud, i 2024, men det er så langt ude i fremtiden, at vi slet ikke tør tænke så langt. Det kigger vi på, til den tid, der dukker måske noget helt andet op.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk