GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Der er ild i vores Instagram med billeder og video fra udlandet

Artikel foto: Magnus, Sander og Freja

Vi får tilsendt en masse materiale fra Italien, hvor der er rigtigt mange Danskere lige nu, og det sætter ild i vores Instagram.

Det er sjældent at vores Instagram er så aktiv, uden at vi selv er ude på nogle baner, men først lavede vi en aftale med Magnus Sjølander´s kæreste Freja, at hun skulle sende os nogle billeder og video fra deres tur. Magnus, Freja og Sander er nemlig på tur til Italien i denne uge, og her får vi tilsendt noget materiale derfra, så dem herhjemme, kan se hvad de går glip af, og sidenhen har flere sluttet sig til.

Familien Madsen

Mads Christian Madsen og hans søn Johannes er også i Italien i denne uge, og de landede sjovt nok samme sted som Magnus, Freja og Sander, tirsdag. Men de rykker rundt på forskellige baner i denne uge, og her sender de også lidt video fra deres tur rundt i Italien.

Kaalund

Mens vi stod og lavede pandekager tirsdag (international pandekagedag), så kom Kenneth Kaalund også på banen, og han har smidt lidt billeder og video, der også er røget online på vores tilknyttede Instagram, så der er en masse forskelligt at kigge på, fra alle lejre.

Crossbladet.dk – Instagram

Vi vil ikke begynde at linke til de mange forskellige opslag på Instagram, for det er langt nemmere, at du selv hopper ind på @crossbladet.dk og ser hvad der bliver postet. Vi har ingen ide om hvad det næste er, for her har alle helt frie tøjler, så det gælder bare om at følge med.

Tak for jeres mange bidrag, det er super fedt.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk