Ambassadør Information

Der er kun fordele ved at blive Crossbladet Ambassadør

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Hvis man vælger at købe en af vores tre specialdesignede pakker, så bliver man ambassadør, og her er der kun fordele.

Det der startede med en Crossbladet.dk miniplade (artikel foto) 8 marts 2023, hvor siden åbnede, udviklede sig kraftigt henover sommeren, hvor rigtigt mange gerne ville have vores navn, til at være på deres maskiner. Vi tænkte lidt ud af boksen, og fik en snak med SOS Racing Parts, der lavede denne mini plade, og her kom vi frem til at lave noget specialdesignet klister, hvor man ikke bare fik vores navn på maskinen, men også sine egne sponsorer. Herefter blev der lavet tre forskellige pakker, der også indeholder mere end klister, og dem kan du se på vores side Crossbladet Ambassadør, sammen med en masse information. Her i denne artikel vil vi gerne lige ridse op, hvilke fordele man har lige nu, og der er kun fordele, for hvis man køber en af pakkerne, så bliver man automatisk ambassadør, og vil blive forkælet med happenings, konkurrencer og rabatter.

Ambassadør rabat hos MX Nord

Alle vores ambassadører kan gennem vores reklameaftale med MX Nord, hente 10% rabat løbende, og 20% rabat på alle køb over 5.000kr (Yamaha OEM dele undtaget)

Gratis træninger, med træner

Jan B. Lausten har seks ambassadør træninger fra marts til sommerferien 2024

Kostvejledning og Fysik

Magnus Sjølander rådgiver om Kost og Fysik

Crossbladet´s flidspræmie

Vi har givet vores to trænere den opgave, at finde en ambassadør, der skiller sig ud, og den kører vinder en plads til træningscampen hos Aalborg Motor Klub i uge 29.

Masser af underholdning

Udover træning, kost, osv, så laver vi samlinger, både med og uden motocross, for det sociale tæller også som en stor del af dette koncept. Der vil være en masse forskellige konkurrencer, med forskellige gavekort, som man kan vinde både ved at køre, men også på helt andre måder.

Økonomien

Crossbladet.dk ønsker at give noget tilbage til sporten, gennem vores ambassadør område, til dem der vælger at blive ambassadører, ved at købe en af vores pakker. Det betyder, at crossbladet.dk betaler alt i dette område, så vores ambassadører kan få nogle fede oplevelser med sig videre i livet, hvis man altså ønsker at deltage, for alt vi laver er valgfrit, uanset hvor man handler sine dele, ønsker at deltage i vores events, der sættes igen krav, udover en positiv tilgang.

Vil du også give noget tilbage til sporten

Du kan booke en reklameaftale med crossbladet.dk så kommer vi til dig, og fortæller hvad vi kan tilbyde dig og din forretning, for vi er langt mere, end bare en hjemmeside, med et par banner reklamer. Vi tager dog ikke flere MX forhandlere ind i 2024 sæsonen, da vi har lavet et eksklusivt samarbejde med MX Nord, men der er jo også en god bredde på denne branche, hvilket betyder at der er plads til mange andre spændende ting.

Sådan bliver du ambassadør

  1. Vælg en af vores tre pakker
  2. Køb en af pakkerne
  3. Få styr på eventuelle sponsorer med SOS Racing Parts (de står for salg og produktion)
  4. Når pakkerne er på plads, og betalt, bliver du ambassadør
  5. Du ledes ind i vores lukkede område, og du er nu crossbladet.dk ambassadør

Se meget mere information og alle vores pakker her

Vi glæder os til at sige hej til dig, og din familie.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk