Motocross Nyheder

Det bliver en lidt mudret dag til Old Boys DM 2023, i Børkop

Artikel foto: Old Boys DM 2023, Børkop Motor Sport

Søndag skal der køres tredje afdeling af Old Boys DM 2023, hos Børkop Motor Sport, og det bliver en mudret dag.

Crossbladet ankom til Børkop Motor Sport, søndag morgen 07:30, efter en dejlig varm nat på Munkebjerg Hotel, 4km fra banen i Børkop. Vi droppede det rullende kontor, grundet vejret, så det hele ville bare blive en omgang pladder, så vi nappede den lette løsning. Det har som mange nok allerede ved, været et knapt så pænt vejr, med masser af regn, og det har stort set også regnet hele natten, på disse kanter, og det er banen slet ikke bygget til, så den er noget mudret.

Lang kø ved skyllepladsen

Med sådan et træls vejr, og en kæmpe byge, kort forinden tidskvallen skulle starte, så er der en lang kø ved skyllepladsen, da alle gerne vil have en ren maskine, inden de skal ud at køre igen. Lige nu, i skrivende stund er der trods alt sol i Børkop, og hvis det kan holde tørt, fra nu, så vil banen blive rigtigt godt, men der skal ikke komme meget mere vand, så bliver den træls.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Old Boys DM 2023, Børkop Motor Sport
Artikel foto: Old Boys DM 2023, Børkop Motor Sport
Artikel foto: Old Boys DM 2023, Børkop Motor Sport

Der snakkes nye spor

Vi sidder inde i klubhuset, og skriver, og her samles en del kørere, som også snakker nye spor, for banen er blevet harvet cirka 30m ned, og så har den fået godt med vand, så de kan mere eller mindre ikke kende banen. Så der laves en masse nye planer, og er ret sjovt at sidde og lytte til.

Vi skal snart i gang

Vi nærmer os det første heat af Old Boys DM 2023, her hos Børkop Motor Sport, så vi vil ud og tage lidt flere billeder, og dem kan du se, når vi rammer kontoret igen, på vores tilknyttede Facebook side. Vi vil også forsøge at smide lidt online på vores Instagram der hedder @crossbladet.dk

Artikel foto: Old Boys DM 2023, Børkop Motor Sport

 


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk