Motocross Nyheder

Det er lidt svært at slippe Herning Motocross om torsdagen

Artikel foto: KLUB VM, Herning Motocross

Torsdag aften havde Herning Motocross endnu en afdeling af deres klubmesterskab, så det måtte vi ud til.

Weekenden byder på ræs i Hadsund, så vi skulle ikke alt for langt væk i sidst på ugen, hvis der fortsat skulle være lidt energi tilbage til lørdagens løb. Vi opdagede af Herning Motocross havde tredje afdeling af deres klubmesterskab, så vi trillede derud, og hyggede med alle de andre.

Lunt med skyer

Der var en dejlig varme på Uhre banen, og heldigvis uden alt for meget bagende sol, så det var faktisk en ret fed aften på banerne hos Herning Motocross. Vi luskede som altid lidt rundt og snakkede med en masse herlige mennesker, og fik set lidt af deres heat, og naturligvis taget billeder.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: KLUB VM, Herning Motocross
Artikel foto: KLUB VM, Herning Motocross

Der er egentlig ikke så meget at fortælle om det, end at det var hyggeligt som altid, uden alt for meget stress, og så fik vi kigget på både Micro, Mini, Maxi og Quads, og her postede vi lidt video på vores tilknyttede Instagram profil der hedder @Crossbladet.dk

Vi får også lige lagt en stak blandede billeder online på vores tilknyttede Facebook side, inden det bliver alt for sent, fredag aften. Lørdag går det løs i Hadsund til MX Nord, og her er vi klar igen med vores kamera, og har naturligvis både stickers og miniplader fra crossbladet med.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk