Motocross Nyheder

Det var en hyggelig eftermiddag på Uhre, med bare 10 kørere

Artikel foto: Malias Lassen

Der var 10 kørere på Uhre, hos Herning Motocross, der nappede et par timers træning, og der var god plads på banen.

Herning Motocross havde meldt op, at de åbnede for træning torsdag 21. marts 2024, fra klokken 16:30 og til 18:45, da de havde generalforsamling klokken 19:00. Vi smuttede naturligvis afsted, da vi så muligheden var der, og havde faktisk forventet at der dukkede en del kørere op.

10 kørere på listen

Der var næsten flere biler, og mennesker, end der var kørere, og vi fik det til 10 kørere, fra deres liste i klubhuset, og de havde god plads på banen, til et par timers god træning, for banen var ikke jævnet. De hyggede sig, ligesom de forældre der nu var dukket op, og der var ikke det vilde pres denne aften, hvor flere af kørere nu også blev ret hurtigt trætte, så der mangler noget træning endnu.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Malika Lassen
Artikel foto: Zander Keller Kristiansen

Ny mand på kaffeposten

Det er lidt pinligt, for nu kan vi pludselig ikke huske hans navn, men vi skal også holde styr på en del efterhånden. Men en ny mand skulle sættes ind i kaffen på Uhre, men han fik en lidt uheldig start, men det er Tue´s skyld, for Tue snakkede lidt for meget i køkkenet, så den nye mand kom væk fra at tænde for kaffen, men efter en venlig påmindelse, så kom det i gang.

Kaffen var som vanligt god (4/5).. Øvelse gør mester 🙂

Video – Instagram

Der kom også et par video på den tilknyttede Instagram.

Video 1

Video 2

Billeder Facebook

Der kommer lidt billeder fra Uhre online også, på den tilknyttede Facebook side.

Se billederne fra træningen her

Tak for et par hyggelige timer på Uhre.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk