Motocross Nyheder

DM 2024 i Svendborg, det bliver altså en anderledes oplevelse

Artikel foto: Jacob Melgaard

Crossbladet er landet i Svendborg, hvor der skal afvikles blandt andet B-DM, og DM for Damer. Det bliver altså en noget anderledes oplevelse, for banen har fået noget vand.

Vi ankom til banen i Svendborg omkring klokken 15:00, fredag 19. april 2024, og her var der ikke andet end et par biler, så vi kunne nemt klemme vogntoget ind på en plads. Der gik ikke længe før der kom et hold fra Hadsund, og de startede lige ud med at køre fast i ryttergården, så her fik vi lige pulsen op kortvarigt, så de også kunne komme i gang med at sætte fortelt op.

Har regnet næsten siden vi kom

Man havde ikke lyst til at bevæge sig alt for langt væk, for der kom hele tiden byger, så vi smuttede hurtigt ud på banen, mens der lige var opholdsvejr, og her smed vi en video på Instagram, hvor vi fortalte at der altså ikke kom nogle billeder, fra track walk. Lige efter vi havde lagt den online, så dukkede Jacob Melgaard også op på banen, og han mente altså vi skulle hele vejen rundt, og derfor kom der en ny video online, hvor vi så også fortalte, at der altså kommer billeder fra Track Walk.

Den er feeeee

Vi har aldrig hørt en sige, “den er feeee” så mange gange, for Melgaad har godt nok fået JA-Hatten med sig til Svendborg, for vi må blankt erkende, at vi har et lidt andet syn på det. Ler med vand, siger næsten sig selv, hvad der kommer ud af dette, men det er jo ens for alle, og bliver næppe anderledes.

Husk lige gummistøvler

Den holder ikke at dukke op i sommersko, som nogle allerede har gjort, for i Svendborg skal der som minimum gummistøvler til, hvis man vil bevæge sig lidt rundt.

Track Walk med Melgaard

Vi behandler lige billederne, som vi tog af banen, sammen med Jacob Melgaard, så kan man selv danne sig et indtryk af banen, hvis man ikke når at komme, mens der er lyst.

Se billederne af banen her

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk