Motocross Nyheder

DM for klubhold 2023 hos Herning Motocross er i gang

Artikel foto: DM for klubhold 2023, Uhre

Crossbladet er med til DM for Klubhold 2023 hos Herning Motocross, på Uhre Banen, og her er super flot vejr til kørerne.

Lørdag 2. september 2023 starter DM for Klubhold 2023, hos Herning Motocross, og er der virkelig flot vejr, og rigtigt mange kørere. Vi har for kort tid siden været oppe på starten og få lidt information, hvor også dagens dommer, lige skulle sætte dagens retningslinjer, som ikke alle var helt enige i hans beslutninger, men sådan er det jo bare, og man må rette sig ind, efter det.

Klub billeder

Vi fik også taget et par billeder af nogle af klubberne, hvor vi fik indfanget Randers Motor Sport, Hadsund, og sidst, men ikke mindst Herning Motocross. Dem kan du se herunder.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel Foto: Hadsund
Artikel foto Randers
Artikel foto: Herning

Godt i gang på banen

Mens vi sidder og skriver denne artikel, så køres der tidskval, og selvom banen er rigtig god, så bliver kørerne beskidte, for det kan vi se, når de kommer kørende forbi, vores lille kontor, der er tæt på klubhuset, her på Uhre. Inden længe så skal vi ud klikke lidt flere billeder, inden de skal i gang med dagens første heat klokken cirka 14:00, og så vender vi tilbage med mere herfra.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk