Begivenheder

DMCU Løbskalender 2024 er online med et opdateret program

Billund Motocross Klub, DAM 3, Motocross, MX, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Dagen før DAM 3 hos Billund Motocross Klub, 2023

DMCU Løbskalender 2024 er nu klar, og den er kommet online med et komplet program, og det er spændende.

DMCU.dk har deres løbskalender 2024 klar, og den er kommet online her midt i december måned 2024, og den ser rigtigt spændende ud. Det er lidt af det samme, som vi besøgte i 2023, men stederne er ændret, men så kan man jo opleve det på en helt anden måde, og der er jo heldigvis ikke to steder, der er ens. Det betyder jo også at man kan begynde at få planlagt, hvad man skal i 2024, hvor vi jo kommer i begge forbund, så det er en god følelse, at kan komme i gang med det.

Lørdag 23. marts 2024

DMCU starter det hele op med pokalløb hos Mols Cross Club, og det er præcis samme sted, hvor vi var til vores første løb i mere end 30år, da crossbladet så dagens lys, her i 2023.

Løb om lørdagen

Når man kigger på DMCU Løbskalenderen 2024, så er der mange lørdagsløb, så det er jo en god ting, når man ser at mange DMU løb er om søndagen, så der er bedre muligheder, for at komme med til løb i begge forbund, og det har vi savnet lidt her i den første sæson.

DMCU Løbskalender 2024 – Opdateret i Marts 2024

Artikel foto: Opdateret løbskalender 2024

Grenaa Cross Club – DAM 1

Der er kommet endnu en ændring i 2024 programmet hos DMCU, for banen hos Grenaa Cross Club, er fortsat ramt at store oversvømmelser, og kan umuligt blive klar til den første afdeling af DAM 2024. Derfor er dette løb blevet rykket til 20. april 2024, og kalenderen er opdateret.

Planlægningen

Nu begynder den helt store planlægning, så vi kan komme afsted til så mange begivenheder som muligt, og vi glæder os helt vildt. Følg med i vores nyheder, og se hvor vi ender ude i landet i 2024, for det bliver endnu en sæson med masser af fede oplevelser.

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk