Motocross Nyheder

Ellingbanen er finpudset og klar til åbningen lørdag 16-3-2024

Artikel foto: Jan B. Lausten

Vi havde efterspurgt om der skete noget med Ellingbanen frem mod åbningen, og det gjorde der. Begge baner står knivskarpe til åbningen lørdag 16. marts 2024, hvor en ny sæson starter.

Jan B. Lausten (artikel foto) ringede til crossbladet torsdag eftermiddag, og sagde klokken 16:00, der er vi på Ellingbanen, hos Silkeborg Motor Sport, og så skal den have en kærlig hånd. Vi dukkede op til aftalt tid, og her var Jan og Sune allerede godt i gang med at sparke liv i maskinerne.

Der har været nogen her

Jan tøffede lidt rundt og snakkede med sig selv (det gør vi gamle mennesker) og han kunne se, at der allerede havde været nogle på banen, og trække i sandet. Det var korrekt antaget, for en stor del af banen var allerede trukket over, så de stod altså ikke alene med det hele, men hvem der havde været i gang, det fandt vi aldrig ud af, inden vi forlod banen igen.

Lille bane fik et hop

Vi startede faktisk med at tage billeder af den lille bane, som stod tør og flot, men det var ikke godt nok til Jan, så han røg over banen med skraberen, og inden vi fik set os om, så var han også i gang med en håndskovl. Der manglede nemlig lidt på den lille bane, så den fik sig et lille fint hop, så der var lidt nyt at vende tilbage til, når 2024 sæsonen starter op på lørdag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Nyt hop, på den lille bane
Artikel foto: Maxi på Elling i topform til 2024
Artikel foto: Maxi på Elling i topform til 2024

Kælet for svingene

Mens Jan trak rundt med traktoren, så nussede Sune om de lange sving, hvor det hele kommer til at stå snorlige, så man bare kan holde fulde skrue på hele vejen igennem.

Silkeborg Motor Sport – Lørdag 16-3-2024

Lørdag 16. marts 2024, der vender de tilbage hos Silkeborg Motor Sport – Ellingbanen, hvor de starter ud med at have åbent i tidsrummet 10:00 til 14:00. Der vil også være suppe i klubhuset, på denne dag, og forhåbentlig også kaffe, for det så vi ikke noget af denne torsdag.

Track Walk med mere

Vi har taget en stak billeder fra Ellingbanen, og dem kan du se lidt senere.

Se billederne fra banen på Facebook her

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk