Motocross Nyheder

En del baner holder heldigvis åbent hele vinteren i Danmark

Artikel foto: Vinter motocross

Vinteren banker godt nok hurtigt på døren i lille Danmark, men der er heldigvis baner der har åbent hele året.

Det er lidt vildt at sidde og tænke på, hvordan denne sommer bare er braget afsted, med motocross på programmet, mere eller mindre hver eneste dag, og ud af det blå, så er hverdagene forsvundet. Vejret har de seneste par år ændret sig kraftigt, også i den sidste del af sommeren, så alt er blevet meget vådt og mudret, men det hører jo også til, når man kører motocross, men der er også grænser.

Baner har åbent om vinteren

Vi har efterhånden hørt at mange baner holder åbent hele vinteren, men det er naturligvis kun i weekenderne, med mindre det er private baner, der har lidt andre regler. Vi har endnu ikke det komplette overblik, men der er baner, som vi endnu ikke har nået at besøge, så dem kan vi da trods alt komme omkring, de kommende måneder, men allerede nu, der mangler vi banerne i hverdagene.

Omstilling

Mangler og mangler er et stærkt ord, men at gå fra at kunne besøge en 3-4 baner i hverdagene, til at der kun er omkring en times træning tilbage, og snart slet ingen i hverdagene, er en omstilling, man lige skal have styr på. Vi har heldigvis en lang liste med ting vi skal have besøgt, også selvom det er vintertid, så det kan vi jo lave i stedet for, men det er lige noget man skal vænne sig til, og det er nok ikke kun os, der har det sådan, formoder vi.

En dag af gangen

Lige nu tager vi en dag af gangen, og følger godt med i vejret, og så håber vi bare at der vores ting, kan kombineres med lidt ræs, uanset om det er Quad, MX eller noget helt tredje. Vi skal bare have lidt ræs i systemet, og mon ikke det lykkedes, hvor vi allerede nu savner, og ikke mindst glæder os til at det bliver februar / marts måned 2024, så vi kan starter forfra, og møde en masse mennesker.

Det rullende kontor

Lille vogn, bliver ikke sat i vinterhi, den skal stå standby, så vi kan trække afsted med den, hvis der opstår pludselige og spændende muligheder et sted i landet.

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk