GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Fast Freddy er tilbage i ryttergården, efter han blev far

Frederik "Fast Freddy" Sander, MX, Motocross, Thy Motocross Klub, Motocross Nyheder, MX Artikler, MX Billeder, Crossbladet
Artikel foto: En flyvende Frederik “Fast Freddy” Sander

For en måned siden blev Frederik Sander far, og her måtte der en aftale på bordet med lillemor, inden han atter kunne slippes fri ryttergården, sammen med kørerne.

Til B-DM 2024 på Uhre hos Herning Motocross, var der faktisk mange, der ikke kunne forstå hvor Frederik “Fast Freddy” Sander, og, eller, hans crazy team, var henne. Ikke en af dem var til stede i ryttergården, og ingen kom springende frem med et kamera, og spurgte hvordan man lige havde det, eller om der var kage(mand), så man kunne komme med på en video derfra.

Lige blevet far

De fleste faste følgere på Youtube kanalen Fast Freddy, ved formentlig godt at han skulle være far, og er nu blevet far til en lille pige, men nok ikke helt, hvad der så skulle ske efterfølgende. Vi fangede Frederik søndag 30. Juni 2024 på mobilen, for lige at høre hvordan han gik og havde det, altså udover søvnmangel, og hvad hans plan var fremover, nu der har været familieforøgelse.

Frederik Sander lever i bedste velgående, og her fortalte han, at lillemor, der normalt ikke sætter nogle krav, når det handler om motocross, meget gerne lige ville have ham i nærheden, en måned før, og en måned efter fødslen, så hun ikke skulle være alene, og det ville han naturligvis gerne. – Mandag var der gået en måned efter min datter kom til verden, og så skulle jeg ud og træne lidt, fortæller Frederik videre, hvor han også fortalte at han havde været til Grand Junior denne weekend, men trak OB-Kortet, og kørte hjem søndag, for det regnede pænt meget.

Det skal lige siges, at da Frederik kørte, sammen med nogle andre, så kørte de videre med programmet på de kanter, trods regnen, men vi ved ikke hvordan det endte senere.

Tilbage i ryttergården

Man kunne godt høre på Frederik at han havde savnet at være sammen med rødderne, og fortalte om det fede sammenhold i netop ryttergården, hvor de lavede nogle crazy ting, som du naturligvis kan se på deres Youtube kanal, om 1-2 uger, når det er klippet sammen.

Igen så ville han også gerne hjem, og være sammen med familien, men hvis man kan klare begge ting, så er alt jo som det skal være, og selvom vi ikke så ham på Uhre, eller kommer til at møde ham på Korskro til DM A, så skal han nu nok komme afsted igen, måske B-DM på Hedeland.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk